Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de Vakantiebeurs van 12 tot en met 16 januari 2011 laat Holland America Line bezoekers kennismaken met de ‘Holland America Line Cruise Experience’.

De toonaangevende cruisemaatschappij combineert film met interactieve live-presentatie en neemt de kijker mee in de wereld van het cruisen. Met de Holland America Line Cruise Experience geeft de rederij haar potentiële gasten een compleet beeld van alle aspecten van een cruisevakantie, van het begin tot het eind. Elke dag wordt de Cruise Experience vier keer vertoond in de Irenezaal op de Vakantiebeurs (om 11, 12, 14 en 15 uur).

‘Ondanks de sterke groei van het cruiseproduct in Nederland, is een cruise voor veel mensen nog steeds een onbekende vakantievorm’, vertelt director of Sales Benelux Nico Bleichrodt van Holland America Line. ‘Er bestaan veel vooroordelen en nieuwe gasten weten eigenlijk niet wat zij kunnen en mogen verwachten. Daarin willen we verandering brengen. De Holland America Line Cruise Experience gaat verder dan een promotiefilm of uitsluitend informatieoverdracht, we laten de kijker het cruise-gevoel zélf ervaren.’

Afgelopen zomer heeft Holland America Line een filmcrew opnames laten maken aan boord, tijdens een cruise in het Middellandse Zee gebied. Alle aspecten van de cruise komen in beeld: van de eerste oriëntatie, voorbereiding, boarding en check-in, tot het leven aan boord, de faciliteiten en activiteiten op de schepen, de bestemmingen en excursies. De beelden worden afgewisseld met interviews met gasten en bemanningsleden.

De film is gemonteerd in een korte versie (25 minuten) en een lange versie (45 minuten). Tijdens de vertoning wordt de film op vaste punten onderbroken, dan is er gelegenheid voor het stellen van vragen en krijgen de bezoekers praktische informatie.

Holland America Line gaat de Cruise Experience gedurende het hele jaar 2011 in samenwerking met reisagenten, cruisespecialisten en touroperators presenteren. Consumenten kunnen bij Holland America Line of hun reisagent informeren of de Cruise Experience ook bij hen in de buurt plaatsvindt.

De Holland America Line Cruise Experience (korte versie) is voor consumenten en overige bezoekers dagelijks te zien op de Vakantiebeurs om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur in de Irenezaal. De toegang is vrij.

Holland America Line staat ook op de Vakantiebeurs in Hal 3, standnummer B082.

Alle cruises van Holland America Line vindt u op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl.