Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Landal-directeur genomineerd voor titel - ‘Commercieel directeur van het Jaar’. Bas Hoogland, commercieel directeur van Nederlands grootste bungalowverhuurder Landal GreenParks

zit in de finale van de verkiezing ‘Commercieel Directeur van het Jaar’. Samen met Leo Koppelaar van AFAS ERP Software en Judith Schoenmaekers van Randstad Nederland gaat Hoogland op 10 februari a.s. de titelstrijd aan. De verkiezing van Commercieel Directeur van het Jaar is een initiatief van de Sales Management Association (SMA).

De verkiezing is onderdeel van het jaarlijkse SMA Sales Event, dat dit jaar voor de 39e keer wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Behalve een Commercieel Directeur van het Jaar wordt uit drie genomineerden ook een Key Account Manager van het Jaar gekozen.
Ging in 2010 de titel ‘Commercieel Directeur van het Jaar’ voor het eerst naar een vrouw, Esmée Ficheroux, Commercieel Directeur bij Tempo-Team, dit jaar is het voor het eerst dat een directeur uit de sector toerisme en recreatie tot de genomineerden behoort.

“Ik was enorm verrast door deze nominatie en vind het ook echt spannend. We zijn onlangs uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland en hebben vijf achtereenvolgende keren de Thuiswinkelaward in de wacht gesleept, maar nu is het persoonlijk en dat is ook wel erg leuk. Daarnaast is het goed dat ook onze branche hiermee verdiend aandacht krijgt,” aldus Bas Hoogland.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.
www.landal.nl