Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tevens extra vluchten naar Seoul, Osaka en Nagoya. Door een samenwerking met luchtvaartmaatschappij Qantas kunnen Finnair passagiers in Bangkok en Singapore overstappen op aansluitende Qantas vluchten

naar Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide en Sydney. Deze zogeheten codeshare overeenkomst vloeit voort uit een reeds bestaande samenwerking: zowel Finnair als Qantas zijn aangesloten bij de oneworld luchtvaartalliantie. ‘Hiermee wordt vliegen naar Down Under via Helsinki voor zowel zakenreizigers als toeristen een aantrekkelijke optie,’ aldus Finnair Sales Director Nederland Jan-Michael Nigmann. Vanwege de groei in passagiersvervoer verhoogt Finnair de frequentie naar de bestemming Seoel in Korea en Osaka en Nagoya in Japan. Afgelopen jaar groeide passagiersvervoer tussen Europa en Azië en vice versa met ruime 8 % naar 1,2 miljoen passagiers. Nadere informatie en reserveringen via www.finnair.com of het reisbureau.

Overstapluchthaven voor de bestemmingen Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide en Sydney is Singapore. Met ingang van 30 mei dit jaar opent Finnair een dagelijkse directe verbinding tussen Helsinki en Singapore. Vanaf februari 2011 kan men na een Finnair vlucht naar Bangkok overstappen op een Qantas vlucht naar Sydney.

Finnair introduceert tijdens het winterseizoen twee extra vluchten per week naar Seoul. Deze vertrekken op maandag en dinsdag waarmee het totaal aantal vluchten op zes per week komt. Ook de frequentie naar de steden Nagoya en Osaka is met een extra vlucht per week verhoogd waardoor de maatschappij nu 5 maal per week op Nagoya vliegt en 6 maal per week op Osaka.
Eerder sloot Finnair al codeshare overeenkomsten met Cathay Pacific naar de bestemmingen Sydney, Melbourne, Perth en Bribane via Hongkong.

Finnair
De oprichting in 1923 maakt Finnair tot een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit Helsinki omvat het routenetwerk ruim 60 internationale bestemmingen. In Finland zelf vliegt Finnair naar 12 bestemmingen. De maatschappij maakt deel uit van de oneworld alliantie, het samenwerkingsverband van op dit moment elf luchtvaartmaatschappijen. Op de intercontinentale routes zijn de MD-11’s vervangen door de nieuwe Airbus A330 en de A340. De dienstregeling en het routenetwerk van Finnair vindt men op www.finnair.com. Reserveringen via www.finnair.com, het reisbureau of 0900-finnair (0900-3466247: kosten bedragen € 0,20 per minuut).