Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor het 14 e achtereenvolgende jaar tijdens prestigieuze reisbranche verkiezing. Reisorganisatie Buro Scandinavia BV, waartoe Buro Scandinavia en Buro Britain behoren,

heeft dit jaar weer de felbegeerde Veren voor ‘Beste reisorganisatie Noord-Europa’ en ‘Beste reisorganisatie Groot-Brittannië en Ierland’ gewonnen. De reisbranche bracht haar stem uit en beloonde Buro Scandinavia en Buro Britain voor haar producten en dienstverlening.

De Veren zijn de meest prestigieuze onderscheidingen in de Nederlandse reisbranche en worden bepaald door duizenden reisbureaumedewerkers die hun stem uitbrengen in 41 verschillende categorieën.

In de categorie Noord Europa kreeg Buro Scandinavia 63% van de stemmen, terwijl de 2e plaats 22% kreeg.  

Voor Groot-Brittannië en Ierland kreeg Buro Britain 68% van de stemmen, waarbij de daar opvolgende 2e plaats 24% van de stemmen kreeg.

De veren voor beste touroperator Noord Europa en Groot-Brittannië en Ierland zijn dus wederom overtuigend gewonnen! De prijsuitreiking vond afgelopen dinsdag plaats tijdens de Dutch Tourism Expo (voorheen de Vakantiebeurs) in Utrecht.
 

Felix Hendriks van Buro Scandinavia BV is bijzonder trots op deze behaalde onderscheidingen. “Het is geweldig om wederom de bevestiging te krijgen dat naast onze klanten ook de reisbranche ons als dé  reisspecialisten voor Noord-Europa, Groot-Brittannië en Ierland ziet. De veren zijn de bekroning op ons werk en moedigen ons elke keer weer aan om continu hard te werken aan nog betere producten en kwaliteit van onze dienstverlening. Zonder de aflatende steun en het vertrouwen van de reisagenten hadden we echter niet zo succesvol kunnen zijn. We zijn hen dan ook erg dankbaar en doen er alles aan om onze nauwe samenwerking nog verder  te optimaliseren.”

Kijk voor meer informatie over Buro Scandinavia en Buro Britain op www.buroscandinavia.nl of www.burobritain.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.