Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vakantieaanbod BBI Travel: slaapzakaccommodatie tot luxe boxspring hotelbed.   Reisorganisatie BBI Travel heeft haar IJsland zomervakantiebrochure 2011 uitgebracht.

Het aanbod varieert van thematische autorondreizen variërend van 8 tot 17 dagen, avontuurlijke wandelvakanties, busreizen, stedentrips naar Reykjavik, vakanties in een gehuurde camper en een speciaal arrangement tijdens schoolvakanties voor vaders met zonen in de leeftijd van 9-14 jaar. Nieuw voor dit vakantiejaar is de optie om te overnachten in meer dan 100 boerderijen verspreid over heel IJsland, een 8-daagse fly-drive naar Noord IJsland, logeren in particuliere vakantiehuizen en een busrondreis met Nederlandstalige gids. Vluchten worden aangeboden vanaf Amsterdam en Brussel. ‘Geen enkel ander land in Europa laat zich met IJsland vergelijken. Voor een bijzondere natuurbeleving en een inspiratie voor je zintuigen is deze bestemming absoluut een aanrader,’ stelt BBI Travel directeur Henk van der Kooi. Vraag een gratis IJsland 2011 brochure aan via de website www.bbi-travel.nl, e-mailadres of bel naar 050 - 313 6000. De brochure kan via de site ook gedownload worden.

Vader & zoon arrangement

BBI Travel biedt dit jaar een speciaal voor vader en zoon ontwikkeld arrangement aan: een bezoek aan een vulkaankrater, scheuren met een quadbike, met een 4x4 jeep toeren, een wandeling door een grot, met een speedboot door een canyon varen en een lasergame zijn enkele adrenaline verhogende activiteiten tijdens deze trip. Opgezet voor jongens in de leeftijd van 9 tot 14 jaar wordt dit arrangement tijdens Nederlandse schoolvakanties aangeboden.

Nieuw: logeren op de boerderij
Voor wie een comfortabele hotelkamer prefereert boven een dun campingmatrasje biedt BBI Travel een 8- of 10-daagse Deluxe autovakantie met verblijf in de top hotels op het eiland. Naast verblijf in hotels kan men nu ook kiezen voor overnachtingen in boerderijen: er is een groot aanbod aan deze farmhouses dus kan men zelf zijn route bepalen. Daarnaast biedt BBI Travel chalets, cottages en particuliere vakantiewoningen.

Busrondreis zonder groepsverplichting
Voor wie niet zelf wil rijden kan bij BBI Travel kiezen uit vier busrondreizen. Er is een 6-daagse rondreis langs de bekende attracties waaronder de Gulfoss waterval met Engelstalige gids of een 11-daagse busreis met Nederlandstalige gids. Tevens zijn er twee busreizen – keuze uit een of twee weken – met veel individuele vrijheid: zo dineert men ’s avonds niet met elkaar, logeert men meerdere dagen in hetzelfde hotel zodat de koffers niet iedere dag in en uitgepakt hoeven te worden en zijn er enkele facultatieve excursies opgenomen.

Wandeleldorado
Geen auto willen zien tijdens je vakantie: de 8-daagse wandeltocht ‘Highlights of The Highlands’ voert je langs de Laugavegur route door het onbewoonde hoogland van Zuid IJsland. Een andere wandelreis – naar keuze 10 of 12 dagen -  is uitgezet in het noordoosten van IJsland en voert door berglandschappen, de fjordenkust en het Myvatn vulkaangebied.

BBI Travel
BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en houdt kantoor te Groningen Airport Eelde. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland en Canada. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.