Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wilt u dit jaar op en top romanticus zijn met Valentijn? Boek dan een Hampshire Valentijnsarrangement, vertel ons waarom u moet winnen en maak kans op een echte diamanten ring.

Win die ring!  
Wilt u kans maken op een diamanten ring voor uw Valentijn? Boek dan een romantisch Valentijnsarrangement in één van de Hampshire Inns, Hotels & Classics. Romantisch diner bij kaarslicht, een strandwandeling, ontbijt op bed en echt even tijd voor elkaar. Hampshire biedt u volop romantische arrangementen. Heeft u een arrangement geboekt? Vertel ons dan waarom u de diamanten ring moet winnen. Mail uw motivatie naar en vul de volgende zin aan; "Ik wil graag de ring winnen omdat...". De meest romantische en originele inzending treft het juweel van Gassan Diamonds aan op de kamer tijdens uw romantische weekendje weg.
» Lees verder  


Twee Hampshire Classics genomineerd voor publieksprijs  
Boutique Hotel Lumière - Hampshire Classic en Kasteel Daelenbroeck - Hampshire Classic zijn de trotse genomineerden voor de publieksprijs "Beste hotel van Nederland". De boekers op HotelSpecials.nl nomineerden in totaal 10 hotels, waaronder de twee Hampshire Classics in het zuiden van het land. Lees verder, bekijk de filmpjes en breng uw stem uit.
» Lees verder
 

Chef van Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic beste van Nederland
Lars van Galen, chefkok van Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic in het Overijsselse De Lutte, mag zich een jaar lang de beste kok van Nederland noemen. Tijdens de Horecava kreeg hij de Gouden Koksmuts. De winnaar stak er volgens de jury met kop en schouders boven uit. Kom ook dineren in Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic en ervaar zelf de kunsten van deze topkok.
» Lees verder