Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tsjetsjenië, voluit de Tsjetsjeense Republiek is een autonome republiek van de Russische Federatie, gelegen in de Noordelijke Kaukasus en maakt deel uit van het Zuidelijk Federaal District.

Het verzet dat strijdt voor onafhankelijkheid gebruikt voor Tsjetsjenië de naam Tsjetsjeense Republiek Itsjkerië.  Reisadvies van Ministerie van Buitenlandse Zaken: In Noord-Ossetië, Kabardino-Balkarië (incl. Elbrus-regio), Karatsjajevo-Tsjerkessië worden niet-essentiële reizen ontraden.
In Dagestan, Tsjetsjenië en Ingoesjetië en het zuidelijke en oostelijke grensgebied van Stavropolski Kraj met Dagestan en Tsjetsjenië worden alle reizen ontraden ofwel wordt aangeraden de betreffende gebieden te verlaten.
Terrorisme
Dreiging van terroristische aanslagen blijft actueel in de Russische Federatie. Eventueel oplaaien van geweld in Tsjetsjenië en buurrepublieken kan leiden tot verhoogd risico elders in Rusland, met name in Moskou. De geweldssituatie in Tsjetsjenië en de overige gebieden van de Noord Kaukasus blijft onverminderd.
Gullit als bekende BN-er gaat gaat wel naar Tsjetsjenië - is hij een goed voorbeeld?  Nee - Gullit is zakkenvuller en ziet er geen bezwaren in dat de machthebbers een verleden hebben van moordenaars en dat zijn vergoeding van miljoenen waarschijnlijk van de bevolkings is gestolen. Gullit een idealist? Vul zelf maar in......straks staat hij weer met tranen in de ogen bij Mandela.....Niks aantrekken van het voorbeeld van Gullit: gewoon niet gaan.....doet trouwens niemand.


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.