Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van luxe villa aan de Etna tot gemoedelijke fattoria in de Marken. Aangename temperaturen, overheerlijke gerechten en topkwaliteit wijn. Dit zijn slechts enkele argumenten om op vakantie te gaan naar Italië.

In 2010 brachten ruim 1 miljoen Nederlanders hun vakantie door in Italië, een stijging van 2% ten opzichte van 2009. Reden genoeg voor Topic Travel Vakantiehuizen om haar Italië aanbod voor 2011 uit te breiden met vakantiehuizen in Sicilië en de Marken. Dankzij de aangename temperatuur is het op deze bestemmingen ook in het voor- en najaar goed toeven. Bovendien geniet je in deze perioden van een extra scherpe prijs. Zo boek je al een 2-kamerappartement vanaf € 338,- per week. Een vrijstaand vakantiehuis heb je al vanaf € 735,- per week.

De Etna in je achtertuin
Sicilië is het eiland van de ‘gelato’ en ‘pasta alla Norma’ (pasta met aubergines), maar is ook rijk aan culturele schatten. De smeltkroes van culturen komt goed tot uiting in de kathedraal van Palermo. Ook de tempelruïnes van Valled dei Templi, het grootste Griekse tempelcomplex buiten Griekenland, zijn een indrukwekkende bezienswaardigheid. Naast de welbekende zandstranden in het noorden, vind je in het westen verscholen baaitjes met stranden en kraakhelder water.    

In Sicilië heeft Topic Travel voor een breed aanbod gekozen, verspreid over het hele eiland. Zo zijn er huizen tussen Trapani en Palermo, maar ook bij Cefalù en Patti.

Op zoek naar iets bijzonders? Vakantievilla ISI.100 ligt aan de voet van de Etna, heeft een privé-zwembad en een prachtig uitzicht op zee. In het najaar kun je zelfs getuige zijn van de oogst van de eigen wijnranken.

De Marken: het nieuwe Toscane
Boemelen over smalle landweggetjes en genieten van het glooiende landschap zonder hordes toeristen tegen te komen. In de Marken kan het nog! Deze relatief onbekende streek ligt ten zuiden van Venetië en heeft een fascinerend achterland. Daarnaast is de Marken de thuisbasis van Verdicchio wijn, zachte schapenkaas, truffels en Mistra. Deze anijslikeur vol aromatische kruiden is hier net zo geliefd als Grappa in Noord-Italië. Mensen die op zoek zijn naar cultuur reizen af naar het bedevaartsoord Loreto om de Zwarte Madonna te bezichtigen.

Met typisch Italiaanse fattoria’s en luxe villa’s laat Topic Travel haar gasten deze authentieke streek ontdekken. De huizen liggen zowel aan de kust als in het binnenland.

meer informatie over Topic Travel Vakantiehuizen op www.topictravel.nl.
 

Topic Travel Vakantiehuizen is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privézwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. De onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie bestaat sinds 1990 en realiseert jaarlijks een gezonde groei. De reisorganisatie staat bekend om haar eerlijke en uitvoerige informatie over de vakantiehuizen.