Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Waardevolle aanvulling op bestaand Landal-aanbod.  Derde Terschelling-bestemming voor Landal.  Landal GreenParks krijgt een derde locatie op Terschelling.

Landal West Terschelling is een nieuw appartementencomplex dat wordt ontwikkeld in het gezellige havenplaatsje West Terschelling op de plek van het huidige Hotel Europa. De aard en inrichting van de nieuwe accommodaties vormen een waardevolle aanvulling op het reeds bestaande aanbod van Landal op het eiland; Landal Schuttersbos en Landal Résidence Terschelling.

Het complex is centraal gelegen, aan de rand van bos en duin en op korte afstand van de Waddenzee. Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes, fietstochten en wandelingen over het eiland. Het complex krijgt de beschikking over 79 stuks 2-, 4-, 6- en 8-persoons appartementen, waarvan een aantal luxe uitgevoerd worden en o.a. voorzien zijn van eigen wasmachine/droger. Er komt een beperkte inpandige horecavoorziening voor ontbijt, lunch en een kleine maaltijd.

“De Waddeneilanden zijn een populaire bestemming onder onze gasten. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland is de belangstelling groot. Met deze bestemming versterken we onze aanwezigheid op de Waddeneilanden en doen we veel trouwe èn nieuwe bezoekers van Terschelling een plezier,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De verkoop van de appartementen start 1 maart a.s. door Parc Estate, Residentia en Landal Makelaardij met verkoopprijzen vanaf 190.000 euro (vrij op naam; ex BTW). De bouwwerkzaamheden starten derde kwartaal 2011 en naar verwachting kan zomer 2012 worden gestart met de verhuur.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl