Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

M2LIVE Weekend 2011 Verslag bijna 4.000 bezoekers! Het laatste weekend van januari jl. vond de zesde editie van M2LIVE plaats in het Bonnefantenmuseum.

Deze museummarathon voor en door jongeren werd dit jaar voor het eerst gespreid over twee dagen, met op zaterdag heel veel muziek, performances en dansoptredens en op zondag een meer ingetogener karakter door de uitreiking van filmprijs, rondleidingen en lezingen door jongeren.

M2LIVE 2011 trok in totaal een kleine 4.000 bezoekers. Op alle podiumlocaties was een aangename sfeer en gezellige drukte.

Inge Meijer (25, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem), eerste prijswinnaar van de M2LIVE Filmprijs, ontroerde zowel jury als publiek met haar intieme maar ook humoristische portret van haar oom Nic in de documentaire ’t Seinhuis.

Kortom, M2LIVE Weekend 2011 was een daverend succes! We waren wederom blij verrast over de kwaliteit van al het talent dat tijdens M2LIVE werd getoond en we hopen dat iedereen net zo heeft genoten van deze wervelende marathon in het Bonnefantenmuseum. Op naar de volgende M2LIVE in 2013!

Kijk hier voor leuke foto's en filmpjes van M2LIVE 2011