Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars breidt aanbod weer uit. Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft opnieuw bestemmingen aan haar ruime aanbod toegevoegd. Vanaf nu kan ook autohuur op de Shetlandeilanden en in Moldavië geboekt worden.


De Shetlandeilanden, die tot Schotland behoren, vormen een archipel in de Atlantische Oceaan ten noordoosten van het Schotse vasteland. Sunny Cars biedt in samenwerking met haar partner huurauto’s aan op de luchthaven van Lerwick, de hoofdstad van de Shetlandeilanden dat op het eiland Mainland ligt. Daarnaast is er een kantoor in de ferryterminal van Holmsgart. Mainland is met het grootste bewoneraantal (ca. 18.000) het belangrijkste van de bijna 100 eilanden. De eilandengroep is vooral bekend vanwege de grote kolonies zeevogels, zoals papegaaiduikers en noordse stormvogels, die daar broeden.  

Moldavië, dat wordt begrensd door Roemenië en Oekraïne, is een voormalige Sovjetrepubliek. Sunny Cars biedt autohuur aan op de luchthaven van hoofdstad Chisinau. Ondanks dat het toerisme nog in de kinderschoenen staat, heeft het land genoeg te bieden. Onder meer Chisinau en het nabijgelegen meer, bossen, musea, thermische spa’s en wijnproeverijen. Het Moldavische landschap is heuvelachtig en vormt een goede voedingsbodem voor wijnbouw. Met name de wijngaarden en wijnkelders van Mileshti en Krikova-Veki zijn beroemd onder wijnkenners.  

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Als autohuurbemiddelaar zijn wij marktleider in Nederland. Om deze positie te behouden zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Naast uitbreiding van het aantal bestemmingen kun je daarbij bijvoorbeeld ook denken aan het afsluiten van contracten met extra partners in populaire vakantiegebieden om voldoende auto’s te kunnen garanderen of het klimaatneutraal maken van de autohuur. Ons all-inclusive product is dus voortdurend in ontwikkeling om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen.”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl