Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dit jaar vinden voor de tweede keer op rij in Kappl (Tirol) de Wereldkampioenschappen Synchroon Skiën plaats. Op vrijdag 25 februari 2011 strijden duo’s, afkomstig uit de hele wereld, om de felbegeerde eerste plek.

De te winnen prijs… € 15.000,-. Toeschouwers staat een spektakel te wachten met een mix van spannende wedstrijd elementen, spel en show.

Snelheid is niet het enige waar het om draait bij de Wereldkampioenschappen Synchroon Skiën. Een winnend team beschikt over een goede coördinatie en is perfect op elkaar afgestemd. Elke beweging behoort feilloos op elkaar aan te sluiten. De snelheid telt voor 25% mee in het klassement, de synchronisatie telt voor 75% mee. Vrijdag 25 februari om 15.00 uur starten de kwalificatieronden. De grote finale start om 20.30 uur en aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Met een spectaculaire vuurwerkshow start de after party in het Sunny Mountain Restaurant. Toegang tot de Wereldkampioenschappen Synchroon Skiën is gratis.

Wintersporters in Kappl genieten van de sfeer van een bergdorp en het gunstige prijsniveau, maar profiteren tevens van de vele faciliteiten van het naast

gelegen skigebied van Ischgl. Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, waar Ischgl, Kappl, See en Galtür onderdeel van zijn, behoort dit wintersportgebied tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 meter, is de sneeuwzekerheid groot.

informatie over Kappl en Ischgl op www.kappl.at en www.ischgl.com