Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Logeren op het strand. Landal Beach Resort Ooghduyne introduceert dit voorjaar 25 strandhuisjes in Julianadorp aan Zee. De woningen -de grootste strandhuisjes in Nederland-  worden in april gebouwd aan de voet van de duinen.

Vanaf vandaag zijn de strandhuisjes te boeken op www.landal.nl.

Omdat de strandhuisjes in een natuurgebied staan, is er gekozen voor gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. Door de grote ramen hebben gasten ook binnen een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden.

All weather faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en  buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie. Kortom, er zijn er veel mogelijkheden voor elke weersituatie.

Een met de natuur
“Strandhuisjes zijn helemaal in en mateloos populair. Dit is echt helemaal Landal en we zijn er van overtuigd dat binnen enkele weken het hele seizoen is volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen en het geluid van de branding. Nergens ben je meer een met de natuur”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Meer informatie
www.landal.nl/strandhuisjes