Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Almere, maart 2011. Sun City heeft samen met de Ivory Tree Game Lodge in Pilanesberg een speciaal arrangement samengesteld voor mensen die in Zuid-Afrika 7 dagen willen genieten van prachtige safaritochten, heerlijk eten en entertainment.

Een luxe reis naar Zuid-Afrika, uzelf lekker culinair laten verwennen, genietend van de prachtige natuur. Dat kan in het Pilanesberg National Park in Zuid-Afrika. Op ca. 3 uur rijden van O.R. Tambo International Airport in Johannesberg ligt dit overweldigende en malaria-vrije natuurgebied waar ook de Big 5 gespot kan worden.

Voor wie dit als muziek in de oren klinkt heeft Sun City een speciaal 7-daags arrangement samengesteld op en rond Pilanesberg National Park. U verblijft in twee vijfsterren accommodaties: Tree Game Lodge in Pilanesberg National Park en het Cascades Hotel op Sun City.

Tree Game Lodge
Het avontuur begint zodra u aangekomen bent op O.R. Tambo International Airport. U wordt met een privé transfer naar de Ivory Tree Game Lodge gebracht, gelegen in het Pilanesberg National Park. Hier verblijft u 3 dagen. U zult ’s morgens vroeg opstaan voor een spectaculaire ballon safari. Uiteraard in stijl, met een champagne ontbijt.

De rest van de dag kunt u relaxen in en rond het zwembad, of uzelf verwennen met een behandeling in de bekroonde Sanctuary Spa. Wilt u voor het diner nog een gamedrive doen om de Big 5 te zien? Alles kan! Wacht dacht u van ‘s avonds zitten bij een knapperend kampvuur en smullen van een heerlijke maaltijd. Ivory Tree Game Lodge biedt comfort en luxe in koloniale stijl. De kamers hebben zelfs een buitendouche!  

Cascades
Op dag vier wordt u naar Sun City gebracht, naar het Cascades Hotel. Het Cascades Hotel (340 kamers) heeft onder meer uitzicht op de Gary Player Golfbaan. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Ook kunt u na het golfen genieten van de spa faciliteiten of lekker liggen aan het meer. Wie houdt van een gokje wagen, kan terecht in het Casino! Op het resort zijn tal van restaurants, bars en clubs, u hoeft zich geen moment te vervelen. Ook is het mogelijk om vanuit Sun City safari’s te organiseren naar het Pilanesberg National Park.

Moe maar voldaan zult u na zes dagen weer verder gaan, naar huis of op een ander avontuur in Zuid-Afrika. Voor meer informatie kijk op www.suninternational.com