Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op donderdag 17 maart a.s. wordt de aftrap gegeven van het project Wellness op z’n Twents. Twentse ondernemers worden uitgenodigd nieuwe Wellness-producten te ontwikkelen, die de bijzondere kwaliteiten van de Twentse omgeving centraal stellen.

Wellness op z’n Twents beoogt lichamelijke en geestelijke in- en ontspanning te combineren met de charme van stad en platteland in Twente.

De gast van tegenwoordig zoekt unieke belevenissen, wil met een verhaal thuiskomen. Tijd voor jezelf, heerlijk ontspannen in een mooie omgeving, genieten van een sauna of massage de combinatie met Twente maakt het tot iets bijzonders. Er liggen kansen om bestaande activiteiten van ondernemers of nieuwe activiteiten die aansluiten bij deze trends en bij de kernwaarden van Twente beter te benutten en onder de aandacht te brengen. Wellness op z’n Twents wil hier in voorzien.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe Wellness producten ontvangen ondernemers persoonlijke begeleiding, worden zij ondersteund met uiteenlopende masterclasses (over kernwaarden, design & ontwerp, consumentendoelgroepen en gastheerschap) en gaan ze op excursie.
Met als doel inspiratie opdoen om tot nieuwe en onderscheidende producten die passen in het toeristisch concept.

Wellness op z’n Twents is een project van het Twents Bureau voor Toerisme, Bureau Rode Wangen en het GOBT en wordt mede mogelijk gemaakt door de Regio Twente en Provincie Overijssel.

http://www.gobt.nl

Meer informatie:0570 – 680742.