Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

 'Het Leukste Dagje Uit'. Op donderdag 4 maart 2010 vindt de tweede editie plaats van de vakbeurs 'Het Leukste Dagje Uit'. Op de beursvloer in Gorinchem kunt u kennis maken met diverse bijzondere attracties en uw kennis over dagrecreatie vergroten dankzij het netwerk- en lezingenprogramma.

En welk recreatiebedrijf wint dit jaar de ToerNed Award?     Vakbeurs Het Leukste Dagje Uit 2010


De beurs is bedoeld voor mensen die zich bezighouden met het (professioneel) organiseren van 'leuke dagjes uit'; met name voor groepen. Daartoe behoren o.a. organisatoren van personeelsuitjes, schoolreisjes, dagtochten en touroperators. De beursvloer biedt een breed overzicht van attracties en diensten waarmee ingespeeld wordt op het verassen van de consument. Naast de (ToerNed) dagattracties zijn ook artiestenbureaus, attractieverhuurders en diverse ondersteunende diensten aanwezig. Een meerwaarde van deze beurs is het netwerk- en kennisprogramma. Diverse deskundigen komen uitleg geven over de achtergronden van de dagrecreatie. Het programma met de onderwerpen en deskundigen verschijnt binnenkort op de website www.hetleukstedagjeuit.nl.

Er is ook dit jaar weer gekozen voor de evenementenhal in Gorinchem vanwege de centrale ligging. Ook de all-in service formule, met gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers, past uitstekend bij een branche die gastvrijheid hoog in haar vaandel heeft staan. 

Jubileum jaar voor ToerNed
ToerNed is een samenwerkingsverband van ruim 40 grotere en kleinere dagattracties in Nederland (en net over de grens). De samenwerking bestaat al sinds 1970, maar de afgelopen twee jaar zijn de activiteiten geïntensiveerd met o.a. bovengenoemde vakbeurs, aanwezigheid op beurzen en de volledig vernieuwde website: www.attractiewegwijzer.nl.

Meer informatie: www.hetleukstedagjeuit.nl