Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Stateroom is direct na inscheping beschikbaar voor de gast.Holland America Line heeft een nieuwe ‘Stateroom Direct Service’ geïntroduceerd, waardoor de inschepings-procedure wordt vergemakkelijkt en versneld.

Hierdoor hebben de passagiers vanaf 11.30 uur, direct na inscheping, toegang tot hun hut en hoeven niet langer met de handbagage aan boord te wachten totdat hun stateroom gereed is. Ook de bagage wordt eerder naar de hut gebracht, zodat de nieuwe passagiers alle gelegenheid hebben om hun bagage uit te pakken en zich te installeren in hun stateroom. De nieuwe service is ingevoerd op alle 15 cruiseschepen van Holland America Line.  

‘Holland America Line is altijd op zoek naar mogelijkheden om het verblijf aan boord nog verder te veraangenamen. Dankzij een verbeterde boarding-procedure hebben de gasten eerder toegang tot hun staterooms en kan hun vakantie direct beginnen’, zegt Richard D. Meadows, CTC, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s.  

De ‘Stateroom Direct Service’ maakt deel uit van het Signature of Excellence programma van Holland America Line. Hiermee wordt aan deze lijst van bijzondere voorzieningen en diensten weer een extra service toegevoegd, zodat de gast optimaal kan genieten van zijn cruise-vakantie.

Alle cruises van Holland America Line vindt u op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl.