Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Mensen dichterbij de natuur brengen. Vereniging Natuurmonumenten en Landal GreenParks zetten hun in 2004 gestarte samenwerking de komende vijf jaar voort.

De synergie die beide organisaties uit de samenwerking halen op het gebied van natuur, recreatie en het betrekken van mensen bij de natuur, bieden voldoende aanknopingspunten om de gezamenlijke activiteiten ook de komende jaren voort te zetten.

Directeur Jan Jaap de Graeff van Vereniging Natuurmonumenten en commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks hebben hun handtekening gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

“Landal GreenParks draagt de natuur een warm hart toe, niet alleen in woorden, maar ook in daden. Met onze expertise leveren wij graag een bijdrage om gasten van Landal nog dichter bij de natuur te brengen”, aldus directeur Jan Jaap de Graeff van Vereniging Natuurmonumenten.

“Veel van de natuurgebieden die Natuurmonumenten beheert, liggen in de omgeving van onze bungalowparken. We zijn bijzonder trots op deze samenwerking, omdat het voor ons de erkenning vormt van onze filosofie ‘natuur, rust en ruimte’. Ook onze gasten zijn enthousiast over de activiteiten die we vanuit de parken samen met Natuurmonumenten organiseren,” reageert Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.  

Landal GreenParks is official partner van Natuurmonumenten. Een doelbewust partnerschap, want beide organisaties hebben de natuur hoog in het vaandel staan en willen mensen graag bij de natuur betrekken.
De unieke samenwerking biedt Natuurmonumenten de kans haar boodschap uit te dragen aan een nog breder publiek, door gebruik te maken van de communicatiemiddelen van Landal GreenParks.
Door het geven van informatie, het organiseren van speciale excursies, en het delen van kennis over de natuur is Natuurmonumenten in staat Landal gasten nog meer van de natuur te laten genieten.
Omgekeerd vraagt Landal aandacht voor het nuttige werk van Natuurmonumenten op de website van Landal, in de brochure, in de parkboekjes die gasten bij hun bungalowreservering krijgen en in het gastenmagazine Natuurlijk.  Ook bij de parkrecepties kunnen gasten terecht voor informatie over Natuurmonumenten en de activiteiten van de organisatie.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers. Meer informatie over Landal GreenParks: www.landal.nl