Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

7-daagse kastelenrondreis Groot-Brittannië.  Groot-Brittannië en Ierland specialist Buro Britain maakt het met de nieuwe kastelenrondreis Catherine mogelijk om in de voetsporen van Britse koningen en andere adellijke lieden te treden.

De  individuele 7-daagse rondreis over het Britse platteland leidt langs diverse kastelen, die eeuwen geleden dienst deden als buitenhuizen.  

Buro Britain heeft speciaal voor deze reis bijzondere overnachtingen uitgezocht in Studley en Taunton, waar de gasten  in beide plaatsen drie nachten in sfeervolle kastelen verblijven. Het verkennen van de omgeving is naar eigen voorkeur in te delen. Naast kastelen heeft de omgeving nog veel meer te bieden, zoals de prachtige Cotswolds en Somerset, het plaatsje Stratford-upon-Avon, dat helemaal in het teken staat van Shakespeare, het Romeinse Bath, antiekshoppen in Burford, het kathedraalstadje Wells of Stongehenge.

Ook tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze reis, de meeste buitenverblijven zijn voorzien van een bijzondere tuin. Volgens kenners behoort de tuin van Hidcore Manor bij Stratford-upon-Avon tot de mooiste van Groot-Brittannië, maar de nabijgelegen onbekende Kitsgate Gardens, zijn minstens even mooi.

Kijk voor meer informatie over Catherine of andere reizen van Buro Britain op www.burobritain.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.