Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De jarige trakteert!  In 2011 bestaat Apenheul 40 jaar! Om dat te vieren trakteert de dierentuin zijn buren op een hoge korting.

Alle inwoners van de gemeente Apeldoorn ontvangen in 2011 € 10,- korting op de seizoenkaart van Apenheul.

Leer je eigen achtertuin kennen
Coen de Ruiter, directeur van Apenheul, licht de actie toe: “In 2011 valt er nogal wat te vieren in ons park. We bestaan 40 jaar en onze gorillaman Jambo wordt maar liefst vijf keer vader. Een unicum voor dierentuinen wereldwijd. Daar mogen alle inwoners van de gemeente Apeldoorn trots op zijn!”

€10,- korting op seizoenkaart

Op vertoon van een geldig bewijs met adresgegevens bij de entree van Apenheul ontvangen álle inwoners van de gemeente Apeldoorn € 10,- korting op de seizoenkaart voor 2011. Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar betalen dus slechts € 29,-. En een seizoenkaart voor kinderen van 3 t/m 9 jaar kost voor Apeldoorners maar € 19,-.

Extra voordelen
De Apenheul seizoenkaart geeft ook 50% korting op de entree van Diergaarde Blijdorp, Artis, DierenPark Amersfoort en Burgers’ Zoo, en eenmaal gratis entree voor GaiaPark Kerkrade Zoo. Bovendien ontvangen seizoenkaarthouders iedere maand aantrekkelijke voordelen en kortingen te besteden in Apenheul.

Meer informatie over de Apeldoornse seizoenkaartactie staat op www.apenheul.nl/apeldoorn.