Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ryanair, Europa's favoriete luchtvaartmaatschappij, viert de start van de langverwachte route tussen Tenerife en Maastricht Aachen Airport.

De nieuwe route wordt 2x per week aangeboden, op dinsdag en zaterdag, waardoor reizigers uit de Euregio de mogelijkheid hebben om aan de winter, of voor degenen die dat willen, het carnavalsseizoen, te ontsnappen naar zon en strand.
 
Tenerife is het culturele centrum van de Canarische eilanden en ongeveer vier en een half uur vliegen van Nederland. Haar tweede grootste stad Santa Cruz de Tenerife is gelegen in het noord-oosten van het eiland en staat bekend om haar kunst scène als het Barcelona van de Canarische Eilanden. Musea, muziek en straattheater festivals, het architectonisch verfijnde publiek, de concert- en congreszaal van Tenerife en het Centrum voor Hedendaagse Kunst "Tenerife Espacio de las Artes" zijn slechts enkele van de hoogtepunten op het gebied van kunst en cultuur. Het eiland is ook een paradijs voor wandelaars. Tochten van uiteenlopende vaardigheidsniveaus, tot aan een alpine tour naar Pico del Teide, zijn mogelijk.
 
Met een gemiddelde jaartemperatuur van 23 graden, biedt Tenerife door kou geplaagde Midden-Europeanen gegarandeerd zon.

Henrike Schmidt, Ryanair's Sales & Marketing Manager voor Nederland zei: "We zijn verheugd om onze eerste vlucht tussen Maastricht Aachen Airport en de Canarische Eilanden te vieren. Deze inaugurele vlucht naar Tenerife biedt passagiers nog meer keuze uit Ryanair's laagste tarieven en onze geen brandstoftoeslag garatie. "
 
Ter gelegenheid van de huidige Ryanair uitbreiding voor Maastricht, is Ryanair gestart met een 30,99 euro aanbieding (inclusief belastingen en heffingen) voor reizen vanaf eind maart, april en mei op de nieuwe Tenerife-route. Deze stoelen zullen snel worden volgeboekt en zijn beschikbaar via www.ryanair.com vanaf 15 Februari tot middernacht op donderdag, 17 februari 2011. Daarom dringen wij er bij al onze passagiers op aan om snel te boeken op www.ryanair.com en zo snel mogelijk hun zitplaats naar de zon tegen het laagst mogelijke tarief veilig te stellen.