Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eindhoven Airport sluit 2010 af met een passagiersaantal van 2,14 miljoen. Dit is een groei van 25% ten opzichte van 2009 (1.712.000 passagiers).

Ryanair kondigde vandaag aan dat de zeer populaire route tussen Eindhoven en Marseille terugkeert in Ryanair’s netwerk vanaf Eindhoven per april 2011. Ryanair sloot haar basis in Marseille jongstleden januari volgend op juridische procedures in Frankrijk welke betrekking hadden op de inkomstenbelasting en sociale premies die crewleden van Ryanair verplicht in Frankrijk moesten gaan betalen. Ryanair vindt dat dit in strijd is met de Europese wetgeving en heeft de Franse verordening dan ook aangevochten bij het Europese Hof van Justitie.
 
Ryanair herintroduceert de route Eindhoven - Marseille per 14 april aanstaande voor het zomerseizoen 2011. De route zal 4x per week worden uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
 
Henrike Schmidt, Ryanair’s Sales & Marketing Manager voor Nederland, is tevreden met de aankondiging van vandaag:
 
“Wij zijn bijzonder blij dat we de route naar Marseille zien terugkeren op Eindhoven Airport. Veel van onze Nederlandse passagiers waren erg teleurgesteld over het stopzetten van deze route. We hebben dan ook besloten om de route vanwege de grote vraag vanuit de markt voor de zomermaanden te herintroduceren.”
 
Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport:
“Eindhoven Airport is zeer tevreden met de beslissing van Ryanair om de route naar Marseille opnieuw te introduceren. Het stopzetten van deze route heeft tot veel vragen en opmerkingen geleid van passagiers die regelmatig van deze route gebruik maakten. We kunnen deze passagiers gerust stellen nu Ryanair besloten heeft om deze route gedurende de zomermaanden opnieuw te gaan vliegen.”