Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kleur voor de zomertuin. Bij bloembollen wordt meestal automatisch gedacht aan tulpen, narcissen en hyacinten die in het voorjaar bloeien. Maar er zijn ook bloembollen die de zomertuin in een waar paradijs kunnen omtoveren.

Zoals lelies, gladiolen, Zantedeschia’s, en Dahlia’s. Deze groep zogenaamde zomerbollen plant je in april en mei en nog diezelfde (na)zomer geniet je van de mooiste bloemen. Keukenhof is in het weekend van 8 t/m 10 april helemaal in de ban van zomerbollen. Talloze activiteiten rond deze prachtige zomerbloeier zorgen ervoor dat de geïnteresseerde tuinier veel kan leren,  zien en creatieve ideeën voor de eigen tuin kan opdoen.

Activiteiten

Tijdens het zomerbollenweekend zijn er volop presentaties van droge en bloeiende zomerbollen variëren van Dahlia’s tot lelies, van Begonia’s tot Gladiolen en van Zantedeschia’s tot de Zomerbol van het Jaar: Anemone coronaria.

Vanuit gezellig ingerichte stands geven kwekers informatie en adviezen over bloembollen en verkopen hun, vaak bijzondere, zomerbollen. Ook worden er op de markt plantdemonstraties gegeven. In het Bloembollen Informatiecentrum staan gidsen klaar voor een gratis rondleiding door het park. Deze starten om 14.00 uur. Tevens zullen deskundigen uw tuinvragen beantwoorden.

Aan de slag!

Op een mooie lentedag is het de hoogste tijd om zelf aan de slag te gaan. In de tuin van de enthousiaste tuinier mogen zomerbollen niet ontbreken. Bezoek Keukenhof tijdens het Zomerbollenweekend van 8 tot en met 10 april, van 09.00 tot 19.30 uur, het park is geopend vanaf 08.00 uur en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Overige activiteiten

Het gehele weekend worden er muziekoptredens verzorgd aan het Molenplein om 10.00, 11.00 uur, 15.00 en16.00 uur. Tevens komt op zaterdag de DJO wandeltocht door het park. 
          
        
Voor meer informatie: www.keukenhof.nl