Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Oegstgeest, 5 april 2011 - Op zondag 17 april 2011 organiseert CORPUS ‘reis door de mens’  in samenwerking met Leiden Marathon een nieuw en gratis toegankelijk beweeg- en sportevenement: het Health and Body Event.

Gezond leven, verantwoord eten en veel bewegen staan centraal tijdens het Health and Body Event, dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt. Het CORPUS Congress Centre is voor deze gelegenheid omgebouwd tot een interactieve ruimte met een uitgebreide informatiemarkt op het gebied van sport, bewegen en een gezonde levensstijl. Tijdens het Health and Body Event kunt u onder andere een les Zumba volgen, een fittest doen of advies krijgen over verantwoorde voeding. Ook zijn er verschillende sportdemonstraties en kunt u uw body mass index (BMI), vetpercentage en bloeddruk laten meten. Diverse organisaties op het gebied van sport en gezondheid  zijn aanwezig en geven voorlichting over blessures, sporten met een handicap en de werking van het menselijk lichaam. Voor zowel ervaren als minder ervaren hardlopers bestaat er de mogelijkheid om zich op het Health and Body Event direct in te schrijven voor de 21ste Leiden Marathon op 15 mei 2011.

Het Health and Body Event is op 17 april 2011 van 10h00 tot 17h00 gratis en vrij toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Voor het maken van de ‘reis door de mens’ is het noodzakelijk een ticket te kopen en vooraf een tijd te reserveren. De ‘reis door de mens’ is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bezoek www.corpusexperience.nl voor de openingstijden, prijzen en om te reserveren.

Over CORPUS
CORPUS ‘reis door de mens’ is een educatieve attractie gericht op het menselijk lichaam. In het 35 meter hoge CORPUS beleef je via verschillende 5D orgaantheaters hoe het lichaam er van binnen uit ziet en hoe het werkt. Spring op de tong, maak een spectaculaire reis als rode bloedcel en ontdek de werking van de hersenen bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Over Leiden Marathon
De Leiden Marathon is het grootste en gezelligste sportevenement van Leiden en omgeving. De lopers worden toegejuicht door tienduizenden toeschouwers en de vele bandjes langs het parcours zorgen voor een geweldige sfeer. Bij de Leiden Marathon kan je kiezen uit de volgende afstanden; De 42 van Result! Managers, de 21 van Zorg en Zekerheid, de 10 van Heerema Marine Contractors, de 5 van NEM, de Corpus Kidsrun en voor bedrijven natuurlijk de Janssen Biologics Businessloop. Leiden Marathon; waar de loper centraal staat!

www.corpusexperience.nl