Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.


Op zaterdag 16 april gaat de zon onder om 20.37 uur. Samen met een gids van IVN Midden-Kennemerland gaan we een spannende excursie beleven in een rondje rond de camping.

Duisternis is schaars geworden, overal is verlichting waar te nemen. Op deze excursie kan je beleven hoe de nacht klinkt, voelt en ruikt. Kan je ervaren wat je allemaal ziet, als je ogen gewend zijn aan het donker.

Hoe beleven dieren de nacht? We zullen je kennis laten maken met de bewoners van de nacht, zoals vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook kikkers en padden. Je leert hoe een vlinder zijn weg vindt in het donker en luistert naar de vleermuizen.  Als de nacht helder is, kunnen we ook zien welke sterrenbeelden er zijn.

Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus, laat je zaklamp maar thuis, trek  warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.
 

We vertrekken om 20.30 uur vanaf de receptie van Duincamping Geversduin. Vooraf aanmelden is wel zo verstandig want vol is vol, er gaan maximaal 20 mensen mee met de excursie. Je kunt je aanmelden via camping Geversduin, tel. 0251-661095

Kosten zijn € 3,75 per deelnemer.
www.duinkamperen.nl