Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

KLM vliegt vanaf 31 oktober, met ingang van de winterdienstregeling 2011, drie keer per week naar José Martí International Airport op Cuba. Cuba wordt de 68e intercontinentale bestemming van KLM.


President-directeur Peter Hartman: “Vanaf komend winterseizoen zet KLM fors meer capaciteit in naar het Caraïbisch gebied. Cuba is een prachtige aanvulling op het uitgebreide netwerk van KLM. Met het toevoegen van Havana bieden we nog meer mogelijkheden voor de Nederlandse vakantieganger vanaf mainport Schiphol. Daarnaast is Cuba ook buiten Nederland zeer populair bij veel Europeanen die met een enkele overstap binnen een dag op deze bijzondere Caraïbische bestemming zijn”.

Cuba biedt toeristen een enorme diversiteit: van ongerepte natuur, historie en cultuur tot aan luxe resorts aan zee. KLM vertrekt vanaf mainport Schiphol drie keer per week rechtstreeks naar Havana met een MD11 die plaats biedt aan 285 passagiers: 24 in de World Business Class en 261 in de Economy Class. De vluchten naar Cuba worden uitgevoerd op maandag, donderdag, en zaterdag. Vertrek vanaf Schiphol is om 13.15 uur en aankomst in Havana om 17.45 uur. De retourvlucht vertrekt om 19.45 uur vanuit Havana en arriveert de volgende dag om 10.45 uur weer in Amsterdam.

Vluchten naar Havana kunnen worden gereserveerd vanaf vandaag, woensdag 2 maart via de boekingssystemen en online via www.klm.com.

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"debug="0"}http://www5.klm.com/corporate/nl/home/feeds/nieuws-en-persberichten.xml{/kl_rssfeed}