Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ecamp lanceert spel op social media – Destination X: Holland Edition . Reisorganisatie Ecamp – specialist in campingvakanties – lanceert een ludiek spel op social media waarmee verschillende prijzen te winnen zijn.

Onder de naam ‘Destination X: Holland Edition’ moeten deelnemers over een periode van vijf dagen een bestemming in Nederland raden. Elke dag krijgen de deelnemers een stuk van een doolhof dat leidt naar een camping in Nederland. Door het spelen van verschillende spelletjes komt men er achter welke route ze door het doolhof moeten volgen. Uiteindelijk komt men op één van de Ecamp campings in Nederland uit.

Via een laatste spel arriveert men op de eindbestemming: een bepaalde plek op de betreffende camping. Wordt deze locatie goed geraden dan maakt men

kans op de hoofdprijs: een weekend weg op deze camping in de meivakantie. Ecamp wil middels deze online actie extra aandacht vestigen op Nederland als kampeerland. Het spel kan gespeeld worden op de Ecamp Facebook pagina en Hyve. Nadere tekst en uitleg vindt men vanaf maandagochtend 11 april op

www.ecamp-vakanties.hyves.nl
en www.facebook.com/EcampNL.
 

Steeds meer Ecamp campings in Nederland
Van de ruim 270 campings in Europa biedt Ecamp er momenteel elf in Nederland aan. ‘We merken dat Nederland nog altijd populair is als kampeerland. Zeker voor een weekend of midweek in het voor-  of naseizoen is het eigen land vanwege de rijafstand een aantrekkelijke bestemming. Daarom hebben wij voor 2011 extra campings in Nederland aan het programma toegevoegd en zullen wij het aanbod in eigen land blijven uitbreiden. Met de prijsvraag willen we de bij ons in Nederland aangesloten campings eens in het zonnetje zetten,’ aldus Ecamp marketing manager Alida Dorenbosch.  
 

Elke dag kans op prijzen
Het spel start op maandag 11 april en loopt tot en met vrijdag 15 april. Naast de hoofdprijs maken deelnemers iedere speeldag eveneens kans op een dagprijs waaronder bijvoorbeeld een fietstas, een hippe barbecue of een box met gidsen vol wandelroutes door heel Nederland.

De campings die Ecamp in eigen land aanbiedt zijn Loodsmansduin op Texel, Recreatiecentrum Bergumermeer in Friesland, Het Stoetenslagh in Overijssel en De Noordduinen en Koningshof in Zuid-Holland. In Noord-Brabant liggen de vakantieparken Beekse Bergen en Dierenbos, in Zeeland vindt men Scheldeoord en boerderijcamping De Paardenwei en in de provincie Gelderland De Twee Bruggen en Vakantiepark Eiland van Maurik.
 

Ecamp
Ecamp verkoopt sinds 2002 volledig verzorgde campingvakanties op momenteel ruim 270 campings in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Portugal en Zweden. Ecamp is een no-nonsense

campingmerk dat zich onderscheidt door een uitgekiende prijs/kwaliteitformule. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort en is onderdeel van het Engelse bedrijf Holidaybreak. Ecamp is aangesloten bij de ANVR, Calamiteitenfonds en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).