Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Overnachten in de natuur? Avontuurlijk en comfortabel?  Dat is mogelijk in de Hobbitwoning op Geversduin. Vanaf vrijdag 22 april kan er overnacht worden in deze unieke logiesaccommodatie.

De halfondergrondse Hobbitwoning is geïnspireerd op de prachtige natuur die op Geversduin een centrale rol speelt.

Het huisje ligt op deze bosrijke camping, waar het omgeven is door bomen en in een heuvel opgaat. De buitenkant is bekleed met bosgrond. De ronde groene deur met sprookjesachtig beslag ontsluit een knusse, compacte woning met ronde vormen. De organische stijl doet denken aan de wortels van bomen, overal is het thema van de natuur doorgevoerd. Ook ontbreekt het u aan niets; een douche, toilet, keuken, stapelbed voor de kinderen en een heerlijk tweepersoonsbed waarin kan worden weggedroomd. Er is een gezellig woonhoek gerealiseerd met bijzonder houten stoelen. Het huisje is uitgerust met vloerverwarming.

Ook in de omgeving is alles aanwezig om optimaal te genieten van de natuur. Er zijn prachtige wandel- en fietspaden door het Noord Hollands Duinreservaat waar regelmatig wandelexcursies worden georganiseerd. Er zijn nieuwe bijzondere elementen op de camping. De Uitkijktoren, liefdesboom, natuur-memoriespel, natuurschilderij en het insectenhotel betrekken u bij het kleine en grote avontuur dat hier te beleven is. De prachtige en grillige vormen van de natuur komen ook weer terug in de bankjes, hekwerk en speeltoestellen zoals de spechten-bomen.
 

Alles straalt de betrokkenheid bij de natuur uit. Camping Geversduin werkt al enkele jaren met een visie die naast respect voor de natuur ook het bijzondere ervan onder de aandacht bij zijn bezoekers brengt. Tijdens de expeditie met de boswachter of het korren wordt er gewezen op de wondere wereld om u heen. Hiernaast is de bedrijfsvoering ook zo groen mogelijk ingesteld en dat wordt al jaren achtereen beloond met een gouden Green Key. Een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. De laatste paar jaar wordt er alleen nog maar met milieuverantwoord schoonmaakmiddel gewerkt. De camping is als eerste camping aangesloten bij de coalitie biodiversiteit.