Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hotels Sun International bij Victoria Watervallen nog makkelijker bereikbaar. Vanaf 30 juni zal Zambezi Airlines starten met nieuwe vluchten vanaf Cape Town naar Livingstone en Vic Falls.

Het is vanaf nu dus nog makkelijker om te verblijven in het schitterende Table Bay Hotel in Kaapstad en door te reizen naar het Royal Livingstone Hotel van Sun International.

Vliegschema
In eerste instantie zullen de vluchten vanuit Kaapstad plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag. Vertrektijd zal zijn om 08h00 en de aankomst in Livingstone om 11h10. Vanaf Livingstone zullen vluchten vertrekken om 11u55 naar Lusaka, waar de vlucht aankomt om 12h55.

Terugvluchten zullen zijn op dinsdag, donderdag en zondag. Vertrek vanuit Lusaka om 12h15, aankomst in Livingstone om 13h15. Vanaf Livingstone vertrekken de vluchten om 14h00 met een aankomsttijd van 17h10 in Kaapstad.

Passagiers die vliegen tussen Lusaka en Kaapstad hoeven het toestel in Livingstone niet te verlaten, de bagage wordt gelabeld naar de eindbestemming.

Vluchten zullen worden uitgevoerd door een B737-500 en heeft  99 economie zitplaatsen en 12 businessclass stoelen.

Royal Livingstone
Aan de oevers van de rivier de Zambezi en op loopafstand van de wereldberoemde Victoria watervallen ligt ‘The Falls Resort’ van Sun International, bestaande uit het familiehotel Zambezi Sun (212 kamers) en het luxueuze Royal Livingstone (173 kamers). Het resort beschikt over verschillende restaurants waar gasten exclusief kunnen dineren. Daarnaast biedt de natuur rondom het resort diverse mogelijkheden voor het ondernemen van tal van sportieve en avontuurlijke activiteiten.

Sun International is erg verheugd met deze nieuwe vluchten. Dankzij deze nieuwe lijndienst is het voor toeristen mogelijk om ’s ochtends te wandelen bij de Victoria Watervallen en te genieten van dit wereldwonder en ’s avonds te dineren in Kaapstad in het Table Bay Hotel van Sun International op V&A Waterfront met uitzicht op de Tafelberg en Robbeneiland. Voor de zakelijke en incentive markt biedt dit ook vele nieuwe mogelijkheden. Het Falls Resort van Sun International is zeer geschikt voor incentives; goede business faciliteiten en een Boma waar tot 350 personen gedineerd kan worden in Afrikaanse stijl.

www.suninternational.com