Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Deze week, van 22 t/m 25 april barst in Port Elizabeth (Oost-Kaap, Zuid-Afrika) het jaarlijkse Mandela Bay Splash Festival los. Het publiek kan dit jaar verwend met twee feesttenten en meer dan 200 eet- en  ambachtelijke kraampjes.

Er worden meer dan honderdduizend bezoekers verwacht. De festivalgangers zullen zich zowel binnen als buiten uren vermaken. Naast alle kraampjes zijn er watersportactiviteiten en er is live entertainment.
 
Lifestyle
Lekker proeven en genieten van mooie dingen. Vorig jaar werd de Lifestyle tent voor het eerste geïntroduceerd. En met succes! Dit jaar was er zo’n grote vraag naar overdekte kraampjes dat de organisatie heeft besloten een tweede tent neer te zetten. De organisatie heeft door Zuid-Afrika gereisd, langs tal van (lokale) markten om zo inzicht te krijgen in het brede scala van producten: verse delicatessen en biologische voeding, handgemaakte sieraden, kleding en andere ambachten.
Tijdens het Splash Festival is een mix van producten van eigen bodem en handgemaakte items onder een dak te zien, te voelen en te proeven. Het voornaamste doel: de kwaliteit en de verscheidenheid van producten uiteen te zetten.
 
Heerlijke producten en leuke cadeau ideeën

Voor de fijnproevers zijn een aantal goddelijke koffie kraampjes, evenals heerlijke cakejes en speciale gebakjes. Ook zijn er kraampjes met Griekse gebak, Noorse zalm en schaal-en schelpdieren patés, biltong, biologische producten, olijven, mango's en macadamia noten. Maar ook de Thaise keuken is vertegenwoordigd en kan men kudu vlees eten van het spit.
Naast het overheerlijke eten is er ook een schat aan prachtige cadeau-ideeën. Er zullen allerlei leuke dingen te koop zijn. Zoals handgemaakte sieraden, prachtige tassen, klassieke Indiase kleding en heerlijk geurende gebotteld essentiële olie-parfums.


Meer weten? Kijk voor informatie op http://www.visiteasterncape.co.za/