Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Drs. Jan Brouwer (1955) is met ingang van maandag 18 april 2011 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Schiphol Group.


De heer Brouwer was van 1996 tot 2006 voorzitter van de directie van Schuitema/C1000. Hij stond aan de basis van de ontwikkeling van de C1000-formule en gaf leiding aan de succesvolle positionering en sterke groei van de C1000-keten.

Van 2006 tot 2010 werkte de heer Brouwer als CEO bij Laurus/Super de Boer N.V. Hier voltooide hij een omvangrijke afslanking en reorganisatie van de activiteiten van Laurus. Door de herpositionering en herfinanciering van de Super de Boer-formule, werd een verlieslatend Laurus succesvol omgezet in een winstgevende Super de Boer. In 2009 werd Super de Boer verkocht aan Jumbo Supermarkten.

Naast het lidmaatschap van de Raad van Commissarissen van de Schiphol Group is de heer Brouwer onder meer lid van de Raad van Commissarissen van Kring-apotheek B.V., van RFS Holding/Wehkamp.nl, Albron B.V. en en DA Drogisten B.V. De heer Brouwer is tevens lid van de Raad van Advies van Stichting Retail Jaarprijs en tevens bestuurslid van VEDIS Detailhandelsplatform.

Raad van Commissarissen en directie van Schiphol Group zijn zeer verheugd met het aantreden van de heer Brouwer. Bij de benoeming van zijn leden streeft de Raad naar een complementaire samenstelling, met name ten aanzien van kennisgebieden die voor Schiphol Group relevant zijn. De visie op - en kennis van retail van de heer Brouwer past uitstekend in het profiel van de Raad van Commissarissen van Schiphol Group.