Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kololo Game Reserve, gelegen in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika, is mede-initiatiefnemer van een nieuw samenwerkingsverband tussen een aantal lodges in de provincie Limpopo: Pearls of Limpopo.

Het echte Afrika
Limpopo is de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika. Hier kan men nog het echte Afrika ontdekken. Een gebied dat bestaat uit uitgestrekte savannes met wuivende graslanden, ruige bergen, natuurgebieden met het grote en kleine wild en het Wereld Erfgoed van Mapungubwe. Hier treft men nog de lokale bevolking met hun traditionele gebruiken en hun dorpen.

Pearls of Limpopo
In dit bijzonder mooie landschap van cultuur en natuur bevinden zich de Pearls of Limpopo: prachtig gelegen lodges die de bezoeker laten kennis maken met de betoverende schoonheid van dit bijzondere deel van Zuid-Afrika. De Pearls of Limpopo bieden een programma waarin wildlife, natuur, cultuur en historie gecombineerd zijn. De bezoekers kunnen hieruit naar eigen keuze een reis (laten) samenstellen. Alle lodges hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zijn prachtig ingericht en hebben een voortreffelijke keuken.

Pearls of Limpopo bestaat uit de volgende lodges:

• Kololo Game Reserve: de malariavrije safaribestemming in het Waterberggebied.
• Madi a Thavha Mountain Lodge: gelegen in de Soutpansbergen temidden van de Vendacultuur.
• Mopane Bush Lodge: aan de grens van Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe. Hier komen de rivieren Limpopo en Shashe samen. Ligt dichtbij het Wereld Erfgoed van Mapungubwe.
• Leshiba Wilderness: met een uniek microklimaat en grote biodiversiteit. Hier kan men tussen de neushoorns wandelen en verblijft men in een nagebouwd, luxueus Vendadorp.

Meer informatie vindt u op http://www.pearlsoflimpopo.co.za/