Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Optimalisatie huurstations en beschikbaarheid in Caribisch gebied. Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft haar aanbod van verhuurstations in het Caribische gebied verder opgevoerd door Jamaica als bestemming toe te voegen.

De verhuurlocaties bevinden zich op de luchthavens van Kingston en Montego Bay en in het stadscentrum van de hoofdstad Kingston.

Het aanbod van auto’s varieert van de compacte en zuinige (dankzij de ‘Stop & Start technologie) Toyota Yaris, de uiterst betrouwbare en ruime Toyota Corolla, tot de Toyota Camry, de sedan in de hogere middenklasse. Daarnaast kan ook de stoere Suzuki Grand Vitara Jeep gehuurd worden. Alle auto’s worden verhuurd volgens het complete Sunny Cars ‘all-inclusive’ concept.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars:
“Jamaica was nog één van de ‘openstaande plekjes’ op onze verhuurkaart in dit gebied, waar we door deze toevoeging nu nog sterker vertegenwoordigd zijn. We hebben al een solide positie op veel bestemmingen in dit gebied, waaronder de Antillen, Curaçao, Cuba en Costa Rica. Jamaica neemt als vakantiebestemming in populariteit toe en is zeker een bestemming waar nog veel te ontdekken valt. Maar op de 15.000 km verharde autowegen is het openbaarvervoer niet best geregeld. Daarom is een huurauto een ideaal vervoermiddel om dit eiland te gaan ontdekken. Als marktleider blijft het zaak om aan de toenemende vraag, ook in dit gebied, te blijven voldoen. Autohuur wordt steeds vaker door de consument als een vast onderdeel van de vakantie gezien. Daarom zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Met deze uitbreiding kunnen wij de beschikbaarheid blijven garanderen en nog beter aan de vraag voldoen.”

 

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl