Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Genieten van het ultieme buitenleven in een luxe safaritent op Landal Coldenhove.  Aan de rand en op de mooiste plek van Landal Coldenhove in Eerbeek staan vijf luxe en smaakvol ingerichte safaritenten.

Middenin de natuur op 50 meter van het wildhek dat leidt naar de Loenerhei. Gasten kunnen hier genieten van het ultieme buitenleven met alle faciliteiten voor kinderen op loop- en fietsafstand

De authentieke canvas tenten van maar liefst 11x3 meter zijn geschikt voor zes personen (max. vier volwassenen plus twee kinderen). De safaritenten zijn voorzien van ruime bedden, toilet, compleet ingericht keukenblok met magnetron, Senseo, eettafel, gas-/pellet-kachel en een leefruimte met loungehoek. De houten, overkapte veranda is uitgerust met ligstoelen en biedt uitzicht op het bosrijke gebied met zijn ‘wildleven’. De safaritenten beschikken over drie slaapvertrekken, waarvan één met hemelbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met stapelbed.

Landal Coldenhove is een prachtig park met kampeerfaciliteiten midden op de Veluwe. In de dennen- en loofbossen zie je volop eekhoorns, konijnen en divers wild. De omgeving van het park heeft veel te bieden voor jong en oud. Het park vormt het ideale vertrekpunt naar vele attracties, zoals Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. Landal Coldenhove biedt uitgebreide faciliteiten zoals een overdekt zwembad en een groot indoorspeelparadijs.

Aparte accommodatievormen
Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Dit is geen kamperen, maar optimaal genieten van alles om je heen. Een belevenis dus. Hier hoor je vooral de stilte, maar ook zacht geritsel van vogels en eekhoorns, die ook dit bijzondere plekje op Coldenhove zo waarderen. Met de komst van deze safaritenten is hebben we er een mooi product bij, waar we veel gasten een plezier mee zullen doen. Het kan zijn dat u na een weekend, midweek of langer zegt: “Ik wil hier nooit meer weg!”. De huurprijzen variëren van € 289 voor een weekend in mei/juni, tot € 695 per week in het hoogseizoen (vier volwassenen plus twee kinderen).

Meer informatie:
www.landal.nl/safaritenten
hier is ook een video-impressie van de safaritenten te zien.