Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rijswijk, 16 mei 2011 – ArkeFly breidt gestaag haar bestemmingen uit. De nieuwste toevoeging is het Mexicaanse Puerto Vallarta. Vanaf november 2011 vliegt ArkeFly met een Boeing 767 gedurende het hele jaar elke maandag direct naar deze kleurrijke bestemming.

Vanaf € 579 inclusief brandstof- en luchthavenbelasting kan een retourticket worden geboekt. Holland International biedt vanaf € 599 per persoon volledig verzorgde reizen aan met ArkeFly naar Puerto Vallarta. Deze zijn vanaf eind mei te boeken.

Terug van weggeweest
Holland International bood Puerto Vallarta al eerder aan maar is verheugd dit nu te kunnen doen met de eigen airline ArkeFly. Met de directe vlucht brengt de touroperator de bestemming voordelig dichtbij voor de Nederlandse markt. In de Holland International brochure Mexico is een ruime keus aan accommodaties terug te vinden, variërend van tweesterren appartementen tot vijfsterren All Inclusive hotels, waaronder drie vertrouwde RIU hotels. Het mooie achterland van Puerto Vallarta leent zich bij uitstek voor het maken van excursies. Daarnaast vormt het een goed startpunt voor het maken van rondreizen. In het programma zijn dan ook diverse fly-drives en groepsrondreizen opgenomen, waaronder één die in Puerto Vallarta start en in Cancun eindigt.

Bahia de Banderas, bergen en bultruggen
Puerto Vallarta ligt aan de Pacific Coast van Mexico (Stille Oceaan) in een van de grootste baaien ter wereld, de Bahia de Banderas. Het stadje is geliefd om haar gastvrijheid, het levendige, authentieke centrum met de ‘Malecon’ (boulevard) en de typische Mexicaanse sfeer. Het achterland wordt gevormd door de ‘Sierra Madre’ met haar groene bergen met tropische begroeiing. In de wintermaanden kunnen bultrugwalvissen gespot worden die dan met hun kroost het warme water van de baai opzoeken. In combinatie met een gemiddelde temperatuur van 25 graden het hele jaar door en goudgele stranden, is Puerto Vallarta een perfecte bestemming voor een afwisselende zonvakantie.