Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Australië is de nummer 1 keuze als het gaat om verre reizen bij de gebruikers van de sociale reiscommunity WaarBenJij.nu.

WaarBenJij.nu en Tourism Australia lanceren een nieuwe spannende campagne die een fantastische mogelijkheid biedt om een reis te winnen naar het land van een avontuurlijke en laid back lifestyle. In de maanden mei en juni staat WaarBenJij.nu volledig in het teken van Australië met als hoogtepunt de kans op een reis voor 2 personen naar Australië.

There’s nothing like Australië!
Nog nooit in Australië geweest? Doe dan mee aan de actie “win een reis naar Australië” op

WaarBenJij.nu en maak straks kans op een onvergetelijke reis naar dit fantastische land samen met en vriend of vriendin. Van 17 mei tot 17 juni 2011 staat WaarBenJij.nu volledig in het teken van Australië. Op de speciale Australië pagina www.waarbenjij.nu/australie  

maak je kans op een reis naar Australië voor 2 personen en de winnaar kan desgewenst de reis verlengen met een Australian Working Holiday Visa,  zodat hij tot twee jaar kan werken en reizen in dit prachtige land.
 

De hoofdprijs: Een KILROY reis naar Australië
De winnaar ontvangt twee retour tickets naar Australië, inclusief vluchten en overnachtingen in

Sydney of Melbourne (naar eigen keuze!) en in Cairns plus een dagtrip naar het Great Barrier Reef. De gelukkige winnaar vertrekt samen met een vriend(in) vanuit Amsterdam naar Sydney of Melbourne inclusief zes overnachtingen in een van deze zinderende steden. Vervolgens een vlucht naar het tropische noorden van Queensland en Cairns en zes nachten logies in Queensland en een onvergetelijke dagtrip naar het Great Barrier Reef. 

 
Wat moet jij hiervoor doen?   

Het is zo eenvoudig! Beantwoord de 3 vragen goed en je zit al in de race voor deze hoofdprijs. Naast deze actie vind je op de actiepagina meer informatie over Australië en het Australian Working Holiday Visa. WaarBenJij.nu biedt de ervaren Australië reizigers de mogelijkheid om een persoon­lijke quote te plaatsen waarom je recht van spreken hebt als je zegt “There’s nothing like Australia”. Onder iedereen die een quote plaatst, worden een Ipad 2 en 10 Australië Rough Guides verloot.
 

Reizen en werken met het Australia Working Holiday Visa
Wil je voor een langere tijd naar Australië en ben je tussen 18 en 30 jaar oud? Vraag dan een  Working Holiday Visa aan zodat je tot twee jaar overal in Australië kunt leven en reizen en je kunt elke job doen die je leuk vindt – wat een manier om het land te ontdekken!

Kijk voor meer informatie over deze visa op www.australia.com  of vind meer informatie op Australia Facebook pagina  www.facebook.com/AustralianWorkingHoliday).
 

Extra prijzen
Naast de hoofdprijs worden onder alle deelnemers van de prijsvraag ook een Ipad 2 en 15 Australië Rough Guides verloot.
www.waarbenjij.nu/australie 
De Ipad 2 is ideaal om mee te nemen op reis. Dun, licht, snel en je hebt alles binnen handbereik. De Rough Guide is perfect om Australië op je eigen manier te ontdekken.

Bezoek actiepagina www.waarbenjij.nu/australie