Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De nieuwe website van VVV Almere is online. Een primeur, want de vernieuwde site is in samenwerking met VVV Nederland ontwikkeld volgens de nieuwe digitale huisstijl van VVV Nederland.

In navolging van de fysieke vestiging, die vorig jaar als eerste geopend werd in het nieuwe vestigingsconcept, is nu de website volledig vernieuwd. Met de website is de nieuwe, frisse uitstraling volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar VVV Almere voor staat: inspirerend, persoonlijk en boordevol uittips.

Nik Smit, marketingmanager Toerisme en Recreatie van Almere City Marketing: “Onze website was al enige tijd toe aan vernieuwing. Ik ben zeer blij met het resultaat. De website biedt de bezoeker veel informatie en is een stuk interactiever. Zo kan de bezoeker gelijk op de homepage zien wat er te doen is die dag en dit delen met vrienden via social media. Ook geeft de website vijf tips als je bijvoorbeeld wilt fietsen, met kinderen bent of als het regent. De website is niet alleen gericht op toeristen, maar zeker ook op inwoners van Almere die willen weten wat er te doen is in de stad.”

De nieuwe website is te vinden via de vertrouwde url www.vvvalmere.nl.