Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Uit cijfers van 2010 blijkt dat kamperen een grote vlucht neemt. Ook medewerkers van de camping op Duinrell kunnen dit beamen; jaarlijks neemt het aantal kampeerders uit binnen- en buitenland toe.

Voor de eigen tent of caravan staat kampeerders op Duinrell een plaats van 65 m² tot 140 m² ter beschikking. Het  attractiepark, met attracties voor jong en oud (gratis voor de vakantiegasten), ligt als het ware in de achtertuin, waardoor volwassenen “geen kind aan de kinderen” hebben. Ook het Tikibad met meer dan 1 kilometer overdekte waterglijbanen, ligt tegen geringe betaling binnen handbereik. Door de ligging van Duinrell en de camping kan er tegelijkertijd van de schitterende natuur op het landgoed worden genoten.

Het is voor de vakantiegasten goed om te weten dat de locatie een prima uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Het strand en de steden Leiden, Den Haag en Delft zijn makkelijk bereikbaar, maar ook de Bollenstreek, of het Groene Hart. De regio verkennen kan per fiets (fietsen zijn te huur) of openbaar vervoer, (vanaf 12 juli is er een vaste pendeldienst tussen alle grote attracties in de regio waaronder, Rederij Triton, Corpus) en met de eigen auto.

Ten slotte dient te worden vermeld dat ´De Duinkids’, die deel uit maken van het eigen Duinrell entertainmentteam, elk weekend in de maand juni en dagelijks in juli en augustus in het park Straattheater opvoeren.

Bovendien wordt van 9 juli tot en met 28 augustus in het Zomertheater driemaal per dag de “Musical Dream” opgevoerd.  

Bezoekerservaring van een groep “kampeerfanaten”: de Nederlandse Senioren Caravanclub.

Onlangs organiseerde de Nederlandse Senioren Caravanclub, onder de bezielende leiding van de heer en mevrouw Jan en Beppie Jansen, een opa- en omaweekend op Duinrell. Een weekend als “tussenstation” van de circa 18 reizen, die het bestuur van de club, bestaande uit 270 equipes (550 personen) met 20 eigen reisleiders, organiseert.  

De reisleidsters stellen het hele programma samen, waarbij de deelnemers in groepen met 15 caravans zijn ingedeeld. De duur van deze reizen is circa een maand. Het opa- en omaweekend is een jaarlijks terugkerend evenement voor opa’s en oma’s met kleinkinderen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar. Deze groep bestaat dit jaar uit 40 opa’s en oma’s en vele tientallen kleinkinderen. De kleinkinderen waren dan ook bepalend voor de keuze op Duinrell.
 
www.duinrell.nl