Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Europe's Preferred Airport biedt horeca en services vlak voor vertrek.  Gistermiddag is op Amsterdam Airport Schiphol een verrassend en uitnodigend vernieuwd gebied achter de paspoortcontrole aan het begin van de C-Pier officieel geopend.

Passagiers kunnen er vlak voor vertrek van het vliegtuig in een stijlvolle omgeving ontspannen en tot rust komen. Voor wie van het onverwachte houdt, is er een dynamisch en afwisselend aanbod van belevingen in de 'pop-up' plek. Nu is dat de enerverende 'Heineken Experience'.

Airport Rituals Store & Spa
Bij de unieke Airport Rituals Store & Spa, het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert, doen reizigers niet alleen aankopen van verzorgingsproducten van topkwaliteit maar, genieten ook van een verwenmoment. Daarvoor biedt de spa, naast de inspirerende producten voor lichaam en geest, kortdurende hand- en voetbehandelingen.

JuicyDetails juicebar
Genieten van gezond eten en drinken kan bij JuicyDetails. In de trendy en duurzame omgeving zijn smoothies en healthshots verkrijgbaar van de mooiste vruchtencombinaties. Kern van het assortiment vormen de juices en smoothies die ter plekke voor de gast vers worden bereid. Naast de juices wordt een assortiment aan gezonde 'grab and go' producten aangeboden.

Stijlvol ontspannen
In het smaakvolle zitgebied kunnen reizigers even bijkomen of gebruik maken van het gratis WiFi netwerk van de luchthaven. Het Nederlandse ontwerpbureau, "Staat", ontwikkelde het opvallende design van het gebied dat bestaat uit een houten constructie, die als een golfbeweging door het gebied loopt. De open constructie van notenhout geeft het gebied een warme en open uitstraling.

Schiphol Europe's Preferred Airport
Schiphol wil Europe's Preferred Airport zijn en blijven. Dat betekent dat passagiers ervoor kiezen om via Schiphol te reizen. Kiezen voor Schiphol omdat Schiphol veel meer is dan alleen een luchthaven, maar een dynamisch knooppunt waar mensen zich welkom voelen en waar werelden elkaar ontmoeten, zoals in een moderne stad. Met de gastvrije en inspirerende invullingen van dit aanvankelijk lege gebied van de terminal blijft Schiphol haar ambitie om Europe's Preferred Airport waar maken.

Met 45,2 miljoen passagiers en 1,5 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2010 vijfde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en derde in vrachtvolume. 106 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met 301 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de vier belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van de Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn circa 60.000 mensen werkzaam.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. Amsterdam Airport Schiphol heeft als ambitie om Europe’s preferred airport te zijn en blijven. Zie http://www.schiphol.nl