Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Groen en ecologisch de stad verkennen, het kan in Parijs. Paris Trikkes opent dit weekend haar deuren, op loopafstand van de Eiffeltoren.


Op zaterdag 28 mei, opent de eerste Trikke winkel in Parijs haar deuren. Gedurende de dag, kan het publiek kennis maken met dit drie wiel elektrisch aangedreven carving voertuig. Vanaf 1 juni zal de Trikke tour met gids, de nieuwste toeristische attractie van Parijs zijn.

De elektrische Trikke is een innovatief, comfortabel en efficiënt voertuig. De staande rijpositie geeft u een uniek zicht op de stad terwijl over de brede trottoirs, fietspaden en door parken rijdt . Het is de beste manier om rond te “cruizen” en de stad van binnen naar buiten te bezichtigen. Op een Trikke is het eenvoudig om alle rijkdommen van Parijs te zien, zonder ooit een voet aan de grond te zetten en nog belangrijker zonder een ecologische voetafdruk achter te laten.

Paris Trikkes biedt een 2 uur durende rondleiding, op de elektrische Trikke, die meer dan 20 toeristische locaties aandoet. De stad ontvouwt zich in al haar schoonheid: geruisloos glijdt u over de Champs Elysees, u “carved” langs de Esplanade des Invalides, u rijdt staand onder de metalen staanders van de Eiffeltoren en daarbovenuit stijgt dan nog de Trikke ervaring, het is gewoon uitzonderlijk leuk!

Paris Trikkes Tours kunnen worden geboekt via alle grote boekingskantoren:
Office du Tourisme et des Congrès de Paris - TVG-Europe - Paris Vision - Cityrama - Paris Excursions - Come To Paris - Expérience Paris - KTS France - My Genie in Paris - Clickévasion - Monde Sans Frontières - Renatos - Trip Advisor / Obtenez votre Guide - Folies City - Logic Way - Balado - Cityzeum

Voor meer informatie:
paristrikkes.com
- trikke.nl/upt-elektrisch

Hotels in de regio Parijs op kaart

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.