Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Oostkaap is de avontuurlijke, sportieve provincie waar veel activiteiten ondernomen kunnen worden. Hier kan men, genietend van het landschap, ook heerlijk golfen. Naast diverse grotere zijn er ook verschillende kleinere golfbanen in deze regio te vinden.

Of het nu is met uitzicht op zee, in de duinen of in het bush landschap, alles is mogelijk. Enkele banen zijn hieronder uiteen gezet.

East London Golfclub
Dit is een van de oudste golfclubs in Zuid-Afrika. Hier werd zesmaal het SA Open gespeeld en is regelmatig het toneel van nationale en regionale kampioenschappen. De 18 holes liggen schitterend en met een beetje geluk staan spelers oog in oog met springbokjes.

Port Elisabeth Golfclub
Deze 18 holes tellende baan is uniek! Nog niet zolang geleden werden de greens vernieuwd en voorzien van Bent gras. Golfers uit de hele wereld komen naar deze golfcourse.

St. Francis Bay Golfcourse
De St. Francis Bay ligt aan de prachtige Wild Coast, gelegen tussen natuurgebieden en het strand.  
Humewood Golfbaan
Op deze oude kampioenschapsgolfbaan werd in 2007 nog de South African Open gespeeld. De golfbaan ligt in de duinen bij Port Elizabeth.

Bushman Sands Golf Course
De 18-holes Bushman Sands Golf Course is ontworpen door de Zuid-Afrikaanse Gary Player. De golfbaan doet denken aan Schotland. Uniek zijn de spoorlijn, het oversteken van de rivieren Bushman en New Year en een kleine begraafplaats in het centrum van de fairway.

Royal Port Alfred Golf Course
Deze golfbaan ligt aan Port Alfred, halverwege tussen Port Elizabeth en East London. De golfbaan heeft het predikaat 'koninklijk' sinds de Prins van Wales in 1927 de golfbaan bezocht.  De baan wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, inheemse wilde struiken en schitterend uitzicht op de zee. Royal Port Alfred is absoluut uitdagend.

Wedgewood Country Club
De 18 holes liggen in een weelderig, lommerrijk park. Grote blauwe gumbomen staan statig langs de fairways met rondom inheemse vegetatie en oranje bloeiende aloë vera. Gary Player, Heugten Baiocchi, Ernie Els, Seve Ballesteros, Harrold Henning en Peter Oosterhuis spelen hier graag.

Zwartenbosch Golf Club
Aan de voet van de Zwarte Mountain ligt op steenworp afstand van Humansdorp en Jeffrey’s Bay de Zwartenbosch Golf Club. Natuurlijke fonteinen en de combinatie van flora en fauna (wild en diversiteit aan vogels) maken deze golfcourse onvergetelijk

Meer weten? Kijk voor informatie op http://www.visiteasterncape.co.za/