Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kaapstad en omgeving heeft veel te bieden. Er is veel te zien, te doen en te ontdekken.

Wie niks wil missen van alle bijzondere bezienswaardigheden kan het beste een van de verschillende rondleidingen doen zoals een township tour, een tour langs de wijnlanden of een rondleiding over het schiereiland. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend.

Township tour
Beleef de authentieke lokale cultuur tijdens een populaire township tour. Er zijn rondleidingen beschikbaar in Langa, Gugulethu, Khayelitsha, Kayamandi, en Lwandle. Iedere rondleiding heeft een eigen thema en is een unieke ervaring.
Het is mogelijk om een bus, fiets- of wandelroutes te maken, met lokale gidsen die zelf in deze wijken wonen en dus alles weten.
Deze wijken geven een goed beeld van het leven in de ontwikkelingslanden. Hier kan je mensen ontmoeten, samen eten en drinken in de lokale kroeg en kom je op plaatsen met historische betekenis. Cape Town Tourism wil met deze tours de lokale bevolking ondersteunen op een respectvolle wijze. De townships zijn een kleurrijke ervaring tijdens een verblijf in Kaapstad.

Wijnlanden
Ontdek de wereldberoemde wijnlanden rond Kaapstad. Vele internationaal gerespecteerde en bekende wijnhuizen zijn voor publiek geopend en bieden rondleidingen en proeverijen aan. Geniet van een privé rondleiding waarbij alle ins en outs vol passie worden verteld over o.a. de geschiedenis of het bereidingsproces. Ruik, proef en neem kleine nipjes van heerlijke wijnen tijdens bijvoorbeeld de Durbanville wijnroute, Constantia wijnroute of de Helderberg wijnroute.  Deze routes kunnen prima op eigen gelegenheid gedaan worden. Mocht u kiezen voor een touroperator, dan adviseert Cape Town Tourism dit te regelen bij een van de touroperators die hiervoor een licentie hebben en volledig en goed verzekerd zijn.
 
Het schiereiland
Geniet van de schoonheid van Kaapstad en haar omgeving tijdens een rondleiding over het Kaapse Schiereiland. Er zijn lange en korte rondleidingen waarbij men kan kiezen uit verschillende populaire stops waar men de gelegenheid heeft om rond te kijken: Muizenberg, Kalk Bay, Simon's Town, Cape Point, Noordhoek en Hout Bay. Zo kunnen bezoekers de diversiteit ervaren van het landschap en de natuur rondom Kaapstad.
 
Nog veel meer mogelijkheden

• maak een flora en fauna tour en zie de prachtige en unieke vegetatie in het Kaapste gebied. Sta oog in oog met bavianen, pinguins en struisvogels.
• ga wandelen of duiken met een privégids. Wandel naar de top van de Tafelberg met een erkende gids, breng een bezoek aan de Kogelbay biosfeer, en ga duiken of snorkelen in de Atlantische of Indische Oceaan.
• ga met een spirituele gids op pad
 
Voor meer informatie kijk op www.capetown.travel

imageimageimageimageimageimageimageimage