Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Europese bezoekers Panamá stijgt met 4,1%. Het aantal Europese bezoekers dat in het eerste kwartaal van 2011 een bezoek aan Panamá bracht is met 4,1% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Het gaat in totaal om 45.902 bezoekers, waarvan 3.567 Nederlanders. Bij een bezoek aan Panamá is het kanaal vaste prik... maar toch weten steeds meer bezoekers de weg naar de minder ontdekte en niet minder bijzondere plekjes in de binnenlanden te vinden. Panamá is er klaar voor!

Grand opening Trump Ocean Club International Hotel & Tower Panamá
Vanaf 6 juli 2011 worden de eerste gasten verwelkomd in de Trump Ocean Club. Een indrukkwekkend gebouw van 290 meter hoog, dat zowel met haar interieur en faciliteiten de grandeur van de buitenkant zal evenaren! Het hotel in Panamá is het eerste internationale hotel van de Trump Hotel Collection. Het hotel ligt boven Panamá Bay in Punta Pacifica en zal het grootste van Latijns-Amerika worden. Met haar 369 hotelkamers (waarvan 47 suites), een vloer met winkels, diverse restaurants, een 10.000m2 grote spa en een privé strandclub op het verderop gelegen Isla Viveros is het hotel een perfect boegbeeld voor het label! Voor meer informatie klik hier.

Panamá “brings the world together”
Met de lancering van de wereldwijde campagne “We bring the world together” plaatst het verkeersbureau van Panamá (Autoridad de Turismo de Panamá, ATP) deze unieke bestemming nóg beter op de kaart. Vijf verschillende commercials, in het Spaans en Engels, zorgen ervoor dat Panamá als toeristische bestemming bij iedereen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Europa op de buis verschijnt. Met name de global media networks als Discovery channel, BBC, Eurosport en CNN zenden de commercial uit. Ook social media en internationale festivals zijn tools die ingezet worden om Panamá meer bekendheid te geven. Voor meer informatie klik hier.

Rondreizigers opgelet!
De lokale luchtvaartmaatschappij van Panamá, Copa Airlines, heeft in samenwerking met het verkeersbureau van Panamá de campagne “Breng een gratis bezoek aan Panamá” opgezet. Met deze actie worden gratis stop-overs in Panamá aangeboden en kunnen potentiële passagiers van Copa Airlines twee Copa bestemmingen bezoeken voor de prijs van één. Doel van de campagne is om Panamá als toeristische bestemming te promoten. Let wel: dit geldt alleen voor vluchten binnen het Copa netwerk.
Voor meer informatie klik hier.

Panamá, where the world meets!
Bij Panamá denkt iedereen direct aan het wereldberoemde Panamá-kanaal maar deze unieke bestemming is meer dan een brug tussen Noord- en Zuid Amerika. Het is het meest zuidelijk gelegen land van Midden-Amerika en is bijna twee keer zo groot als Nederland. Met ca. 3,5 miljoen inwoners, ruim 3000 kilometer kustlijn, ontelbare bounty-eilandjes en een zeer gevarieerde flora en fauna is Panamá een bestemming die zeker niet op je to-do lijstje mag ontbreken. Het klimaat is er tropisch, de berglandschappen zijn ruig en de in het binnenland gelegen vulkanen, uitnodigend. Kortom, iedereen die op zoek is naar een afwisselende, avontuurlijke maar toch relaxte vakantie dient absoluut een bezoek aan deze onbekende reisbestemming te brengen.
Voor meer informatie klik hier.