Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Almere, juni 2011. In de Karoo vinden de komende periode veel festivals plaats. Van 30 juni t/m 10 juli het culturele Grahamstown Art Festival  en van vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli 2011 het Schreiner Festival.


De Karoo is een van de gebieden in de ongerepte, ruige natuur van de Oostkaap. Voor toeristen is er heel veel te doen op het gebied van outdoor activiteiten. Maar ook voor wie wilt genieten van cultuur kan zijn hart ophalen in deze nog ongekende provincie.

Grahamstown Art Festival
Het Grahams Art Festival vindt dit jaar plaats van 30 juni t/m 10 juli en wordt jaarlijks georganiseerd door de Grahamstown Foundation. Het is Afrika's grootste en meest kleurrijke culturele evenement.

Het beste talent uit zowel Afrika maar ook uit het buitenlands zal aanwezig zijn. Gedurende 15 dagen wordt elke hal of grote kamer een theater, veranderen parken en sportvelden in vlooienmarkten en is elk beschikbaar bed in de stad bezet. Men verwacht meer dan 50.000 bezoekers die komen genieten van de shows van opera, cabaret, toneel en jazz tot stand-up comedians en volksmuziek.

Kaarten voor de verschillende voorstellingen kunnen besteld worden op http://www.nationalartsfestival.co.za/