Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amsterdam, 5 juli 2011. Met gratis upgrade van resort view naar waterview. Curacao is de perfecte bestemming voor een last-minute naar de tropische zon!

Een reis naar Curacao behoeft niet veel voorbereiding en de reistijd bedraagt slechts 10 uur. Hyatt Regency Curacao maakt het nu nog aantrekkelijker; boek nu en ontvang een gratis upgrade van resortview naar waterview bij een verblijf voor eind augustus. Dat is nog eens lekker last-minute op vakantie gaan!

Last-minute verwennerij
Hyatt heeft een heerlijke aanbieding voor diegene die er op het laatste moment voor kiezen zich te laten verwennen op Curacao. Boekingen die nu gemaakt worden, met een verblijf voor het einde van augustus, ontvangen een gratis kamer-upgrade van een resortview naar een waterview. Vraag naar de voorwaarden bij je favoriete reisagent of direct via curacao.hyatt.com. Hyatt heeft haar tarieven op scherp staan en helpt je graag het beste pakket samen te stellen. Ook de airlines helpen graag een handje mee en hanteren erg scherpe tarieven op het moment.

Last-minute voordelen
Een last-minute vakantie heeft zo haar voordelen: opeens is er een vakantie geboekt en staan er leuke dingen op het programma. Extra genieten dus! Hyatt Regency Curacao beschikt over alle mogelijkheden om er een fantastische vakantie van te maken. Loop 18 holes op de door Pete Dye ontworpen golfbaan, speel tennis gedurende de zonsondergang op één van de vier hydragrid banen en sluit de dag af met een relaxte Spa behandeling om vervolgens te genieten van een romantisch diner onder de sterren. Dat is nog eens genieten!

Bon Bini Camp Arawak!
Wanneer je kiest voor een last-minute vakantie naar het Hyatt Curacao kun je er zeker van zijn dat het héle gezin geniet. De kinderen bijvoorbeeld kunnen op expeditie in het Kids' Camp Arawak. De kinderen leren alles over Curacao terwijl ze grotten onderzoeken of op zoek gaan naar leguanen tussen de inheemse planten. Of ze zijn slechts een armlengte verwijdert van de spannende bewoners van de onderwaterwereld tijdens de ‘zee-expeditie’. Maar de kinderen maken ook kennis met de gezonde Curacaose keuken wanneer ze hun eigen snacks mogen bereiden in de grote keukens. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om te spelen, zwemmen, knutselen en om nieuwe vrienden te maken!

Het Hyatt Regency Curacao aan het Spaanse water
Het hotel ligt op 27 hectare van de Santa Barbara Plantation, tussen de Caribische zee en het Spaanse water. Het hotel beschikt over 350 hotelkamers, waarvan 15 suites en drie privé gebouwen met de Sea Tradition kamers en suites. Daarnaast beschikt het resort over drie zwembaden, een state-of-the-art fitnesscentrum en vier tennisbanen. De 18-holes golfbaan, Old Quarry, ontworpen door de legendarische Pete Dye is een must voor elke golfliefhebber. De Atabei Spa is een uniek ecologisch, holistisch centrum, waar de behandelingen gebaseerd zijn op Curacao’s eeuwenoude tradities en rituelen. De Seru Boca marine, gelegen in een mooie inham in het indrukwekkende Spaanse water, biedt ongekende watersport mogelijkheden.

Meer informatie Hyatt Regency Curacao: curacao.hyatt.com