Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Besparingen tot 50 procent en derde/vierde persoon gratis - voor cruisevakanties 2012Holland America Line lanceert een programma ‘Early Advantage’ met talrijke vroegboek-voordelen voor cruises in 2012 en besparingen die kunnen oplopen tot 50 procent van de gepubliceerde tarieven. De voordelen zijn geldig voor geselecteerde cruises met diverse bestemmingen waaronder Europa en Alaska CruiseTours. Naast de vroegboekkortingen biedt Holland America Line gereduceerde tarieven of een gratis verblijf voor de derde of vierde persoon. Zo boekt een gezin van vier personen al een cruise in het Caribisch Gebied vanaf       € 996.

 

“Met ons Early Advantage Vroegboek Programma belonen wij de passagiers die vroeg boeken en maken het mogelijk om hun cruise voor het komend jaar tijdig te plannen,” zegt Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president, marketing, sales en gastenprogramma’s. “Een cruise is een bijzondere reis en met ons vroegboek-programma bieden wij reizigers één keer per jaar de gelegenheid om hun droomvakantie te boeken met een aanzienlijke besparing.”

 

De tarieven in het vroegboek-programma beginnen vanaf € 649 voor een zevendaagse Alaska reis, € 699 voor een zevendaagse cruise in Europa, € 1.199 voor een 14-daagse Verkenningsreis Azië, een 12-daagse Zuid-Amerika cruise vanaf  € 1.149 en een 14-daagse Nieuw-Zeeland/Australië cruise voor € 1.199. Ook biedt Holland America Line een besparing van 45 procent op Verandah Staterooms voor geselecteerde cruises.

 

In het programma zijn tevens langere cruises opgenomen. Voor een 18-daagse Wereldcruise van Fort Lauderdale naar Buenos Aires of van Athene naar Fort Lauderdale is er een vroegboek-tarief vanaf € 2.249.

 

Holland America Line’s populaire Alaska CruiseTours maken ook deel uit van het vroegboek- programma met tarieven vanaf € 899 op geselecteerde reizen. Deze CruiseTours combineren een drie-, vier- of zevendaagse cruise via de Inside Passage met een rondreis op het vasteland van Alaska.

 

Op een aantal cruises reist de derde en vierde persoon gratis mee, dit geldt bijvoorbeeld voor de zevendaagse cruises Caribbean (vanaf € 399), Bermuda of Mexico (vanaf € 549).

 

Voor andere geselecteerde cruises gelden gereduceerde tarieven voor een derde of vierde persoon in de stateroom, in aanvulling op de vroegboekkorting voor de eerste twee gasten. Zo is er een zevendaagse Canada en New England cruise vanaf € 649, met een tarief voor een derde en vierde persoon vanaf € 299.

 

Alle prijzen zijn per persoon, op basis van verblijf van twee personen in een hut. Bij het samenstellen van het programma is de beschikbaarheid gecontroleerd, zodat de gasten daadwerkelijk kunnen profiteren van de voordelen.

 

Meer informatie over vroegboekkorting, cruises en CruiseTours van Holland America Line vindt u op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl.