Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Reisagenten in Nederland boeken nu KLM Economy Comfort stoelen via Amadeus

Zeventien luchtvaartmaatschappijen hebben ingeschreven op Amadeus Ancillary Services

Hoofddorp, 14 oktober 2011: Amadeus, een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, heeft aangekondigd dat KLM de Amadeus Ancillary Services AAS (optionele en aanvullende diensten) heeft ingevoerd. Reisagenten hebben nu de mogelijkheid om de Economy Comfort stoelen van de KLM via AAS te boeken, en daarmee de toegang tot de content van optionele en aanvullende producten en diensten te vergroten.  

Amadeus Airline Ancillary Services is een complete oplossing waarmee luchtvaartmaatschappijen in staat zijn langs alle distributiekanalen zijn diensten te distribueren (presenteren, boeken, voorzien van prijzen en betalen) in volledige overeenstemming met de geldende industrienormen.

Reisagenten in Nederland, die gebruik maken van Amadeus profiteren hiermee van de naadloze integratie van de nieuwe KLM content in hun werkstations, waardoor het niet meer nodig is om optionele en aanvullende diensten via diverse kanalen te boeken. Het systeem toont alle beschikbare diensten op één plek. De reisagent kan elk optioneel en aanvullend product kiezen, en door één druk op de knop deze direct boeken. Op deze manier kunnen reisagenten maatwerk leveren en verstevigen zij daarmee hun rol van dienstverlener.

David Doctor, Director Airline and Travel Agency Distribution van Amadeus: “Amadeus blijft voorop lopen op het gebied van Ancillary Services, gericht op het leveren van totaal oplossingen om het hoogst mogelijke rendement te genereren en ongeëvenaarde dienstverlening te bieden via haar ‘ multichannel’ aanbod”.

Op dit moment hebben al zeventien luchtvaartmaatschappijen getekend voor het gebruik van Amadeus Ancillary Services.