Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ski Force Winter tour. Om het wintersportseizoen knallend in te gaan heeft La Grand Bornand een leuk evenement in het vooruitzicht.

In samenwerking met FIFAS (Federatie Franse Industrie Sport en Recreatie) biedt Le Grand Bornand 3 en 4 december 2011 de mogelijkheid tot het testen van skimateriaal van hoogstaande merken. Daarbij mag er gratis gebruik worden gemaakt van de skiliften. Om de dag feestelijk af te sluiten kan men, bij aangesloten partners, ook profiteren van een heerlijk menu op de piste voor slechts 10 euro.

Wereldbeker Biatlon
Van 12 tot 18 december 2011 wordt in het nieuwe stadium “Sulvia Becaert” het WK Biatlon gehouden. Le Grand Bornand is trots dit WK, dat nog nooit eerder in Frankrijk heeft plaatsgevonden, te mogen organiseren. Naast de 220 specialisten die aanwezig zijn zullen er ook andere winterse festiviteiten plaatsvinden.   

Le Grand Bornand is een vrij groot, authentiek dorp op zes kilometer van La Clusaz. Het totale aantal pistes bedraagt ongeveer 90 km en is met de vele winkels en restaurants een prachtig skigebied. Naast skiën kan men hier ook terecht voor het snowparKGP. Dit is één van de 10 mooiste Freestyle gebieden van Frankrijk.