Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dubai is nu nog beter bereikbaar. Naast de tweewekelijkse vlucht naar Dubai vliegt ArkeFly vanaf 4 november 2011 iedere vrijdag naar Sharjah. Een emiraat op slechts twintig kilometer afstand van de unieke metropool Dubai.


Sharjah is één van de zeven Verenigde Emiraten en voor velen het beginpunt van een verblijf in het nabijgelegen Dubai. ArkeFly vliegt vanaf 4 november tot en met 13 april naar het emiraat. Een retourticket Sharjah kan geboekt worden vanaf 379 euro, inclusief brandstof- en luchthavenbelasting. Een 10-daagse vakantie in Dubai, inclusief zeven overnachtingen is boekbaar vanaf 549 euro.

Dubai
Met de vlucht naar Sharjah is Dubai nu drie keer per week op maandag, donderdag en vrijdag bereikbaar met ArkeFly. Dubai is een belevenis. Dit emiraat telt witte stranden aan de Perzische Golf, maar ook het hoogste gebouw en het eerste zevensterren hotel ter wereld, het bekende palmeiland, de grootste overdekte shopping mall en de enige indoor skihal van het Midden-Oosten. Dubai is met diverse golfbanen van wereldniveau een walhalla voor golfers. Voor de actieve vakantieganger is er veel te beleven, zoals duiken, skiën, sandboarden en waterskiën. Holland International biedt een uitgebreid assortiment van hotels in Dubai: van drie- tot vijfsterren hotels en variërend van logies/ontbijt tot All Inclusive.