Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Betaalbare road trip voor jonge toeristen.Speciaal voor jongere toeristen die over een beperkt reisbudget beschikken introduceert camperreisorganisatie Travelhome een nieuw camperaanbod; de backpack corner.

De lowbudget campers en campervans variëren in leeftijd tussen nieuw tot 10 jaar oud, beschikken over minder faciliteiten dan een grote moderne camper maar zijn voor minder veeleisende reizigers  een betaalbare accommodatie en vervoermiddel in één. Dit type camper wordt aangeboden in Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Namibië.  De minimale huurperiode is vanaf 3 dagen. Nadere informatie via www.travelhome.nl.

‘Bestemmingen als bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland zijn ook bij jongeren behoorlijk populair. Maar rondreizen per camper was vanwege de kosten vaak geen optie voor deze groep. Met onze Backpack Corner moet dat nu wel tot de mogelijkheden gaan behoren,’ aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. Modellen variëren van hippe busjes in retrostijl, flowerpower tot en met felgekleurde designs en handbeschilderde versies. De campers beschikken veelal onder meer over koelkast, zit/bedbank, airco en persoonlijke inventaris waaronder keukenuitrusting.

Veel ophaalplaatsen
Met name in Australië en Nieuw-Zeeland is er een grote keus aan ophaalplaatsen: Darwin, Cairns, Townsville, Airlie Beach, Brisbane, Byron Bay, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs en Perth zijn opties voor Australië en in Nieuw Zeeland kan men terecht in Auckland, Wellington, Christchurch, Dunedin en Queenstown.
 

In de Verenigde Staten worden de budget campers aangeboden in een van de aantrekkelijkste rondreisgebieden: Las Vegas, San Francisco en Los Angeles. In Zuid-Afrika staan ze klaar in Kaapstad en Johannesburg en in Namibië kan de road trip in Windhoek beginnen.
 

Over Travelhome
Travelhome biedt campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili, Turkije en Europa. Voor meer informatie over het campervakantieaanbod kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome verkoopt reeds sinds 1986 campervakanties. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA. Het bedrijf is een dochter van de ANWB.